Anti-age mezoterapija lica (prevencija starenja i podmlađivanje)


Cena:
Lice, vrat i dekolte                                  2.250din
Parcijalno (Oči, čelo, podbradak…)    1.150din   Mezoterapija bez igle (mezoporacija) se koristi u tretmanima lica za prevenciju starenja i podmlađivanje već oštećene kože. Kod mlađih osoba se koriste samo aktivne supstance koje dovode do pririodne regeneracije kože, da se ne bi narušio sistem sinteze novih ćelija kože, dok se kod starijih osoba koriste i one supstance koje daju momentalne efekte boljeg tonusa kože i plićih bora, a koje njihova koža nije više u mogućnosti da produkuje.

PRE MEZOPORACIJE
PRE
POSLE MEZOPORACIJE
POSLE

   Mezoterapija lica se koristi za podmlađivanje, duboku hidrataciju, uklanjanje finih linija, ublažavanje dubokih bora, zatezanje kože i njeno podizanje, terapiju fleka, ožiljaka, proširenih pora i drugih anomalija na koži.

   Aktivni sastojci omekšavaju teksturu kože i zatežu je, dok se stimulacijom sinteze kolagena stvara lifting efekat. Naš salon koristi aparat najnovije generacije. Kokteli se prave individualno za svakog klijenta. Određuju se posle pregleda našeg medicinskog tima. Ostaju u koži u obliku depoa do 2 meseca, polako se otpuštajući.

   Ovom vrstom tretmana pored liftinga dobijamo i bolju teksturu i kvalitet kože uz potpuno prirodan izgled, koji izostaju kod hirurških procedura, gde su potrebni dodatni tretmani za njihovo dobijanje.

   Za pripremu i otvaranje kože, radi multipliciranih efekata i boljeg unosa aktivnih supstanci, pre tretmana, savetujemo da se odradi Dijamantska mikrodermoabrazija ili, kod osetljivijih koža Ultrazvučni piling.

   Preporučuje se 10 tretmana za maksimum od kože, ili 3 tretmana za fiksaciju rezultata i pravljenje depoa preparata u koži. Tretmani se rade 1-2 puta nedeljno, uz obaveznu kućnu negu.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o mezoporaciji možete saznati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/