Antioks-anticelulit masaža svećama


Trenutna cena: 20 min    700 din
Puna cena:         20 min    1.450 din

Masaža se sprovodi tako što se na problematične regije nanosi toplo ulje dobijeno otapanjem sveće koja u sebi sadrži hranjive sastojke i aktivne materije koje ce Vašoj koži vratiti vlažnost i nahraniti je, a pošto termički efekat ne izostaje, tkivo je zagrejano, krvni sudovi rašireni i koža spremna da sve to apsorbuje i koristi u daljem procesu razgradnje celulita.
Sve sveće koje koristimo sadrže jake prirodne antioksidante koji će pomoći Vašoj koži da se lakse odbrani od slobodnih radikala i svi sastojci su potpuno prirodni.
Dve osnovne supstance su paprika i brsljan.
Paprika ima nadražajno dejstvo, širi kapilare, pojačava cirkulaciju krvi u koži i vitaminski metabolizam, dovodi do regeneracije epiderma, dok brsljan  deluje i diuretično, razgrađuje masno tkivo i podstiče proces njegove eliminacije, poret toga se koristi u borbi protiv gljivica, ekcema i drugih kožnih bolesti.
U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

 

Više o celulitu možete pročitati ovde:http:

//www.centarhren.rs/clanci/faze-i-lecenje-celulita/

http://www.centarhren.rs/clanci/pinc-test-test-za-klasifikaciju-celulita/

http://www.centarhren.rs/clanci/celulit/