Antioks masaža stopala svećama


Trenutna cena: 30 min   800 din
Puna cena:       30 min    1.450 din

Iskoristite priliku da tokom masaže, pored lekovitosti samog dodira stručne osobe koja Vas masira, Vaše telo primi blagodeti prirodnih biljnih ekstrakata i ulja koja će ubrzati cirkulaciju, pomoći da se hranjive materije dopreme u tkivo i toksini izbace.
U današnje vreme o antioksidantima i njihovoj uspešnoj borbi protiv slobodnih radikala ne treba ni govoriti.
Masaža svećama podrazumeva aplikaciju toplih ulja sveće na tretiranu regiju, tako da termički efekat ne izostaje, tkivo je zagrejano, krvni sudovi rašireni i koža spremna da upije hranjive materije iz istog, koje učestvuju u daljem procesu rehabilitacije.
Sve sveće koje koristimo sadrže jake prirodne antioksidante koji će pomoći Vašoj koži da se lakše odbrani od slobodnih radikala i svi sastojci su potpuno prirodni.

Nema boljeg načina da častite sebe ili voljenu osobu od masaže umornih i teških nogu. Bilo da Vam treba samo opuštanje ili imate neki ozbiljniji problem, tretman je kod nas sveobuhvatan, i pored klasične masaže i ubrzavanja cirkulacije i regeneracije oštećenog tkiva, sadrži i refleksologiju koja poboljšava rad celog organizma, istezanje koje dovodi do momentalnog olakšanja i popuštanja spazma umornih nogu i limfne drenaže koja izbacuje višak tečnosti i zadržane toksine iz njih.

Ukoliko ste ipak pre za klasičnu masažu stopala, refleksologiju i laseropunturu, više informacija možete naći ovde:

-masaža stopala http://www.centarhren.rs/masaza-stopala/

-laseropuntura i refleksologija stopala http://www.centarhren.rs/laseropunktura-i-refleksologija-stopala/

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Salon se nalazi u strogom centru grada.