Antioks terapeutska masaza svecama


Trenutna cena: 30/60 min   1000/1450 din
Puna cena:       30/60 min    1.450/2.650 din

Iskoristite priliku da tokom masaze, pored lekovitosti samog dodira strucne osobe koja Vas masira, Vase telo primi blagodeti prirodnih biljnih ekstrakata i ulja koja ce ubrzati cirkulaciju, pomoci da se hranjive materije dopreme u tkivo, toksini izbace, misici i nervi opuste i bol nestane. Masaza svecama podrazumeva aplikaciju toplih ulja svece na tretiranu regiju, tako da termicki efekat ne izostaje, tkivo je zagrejano, krvni sudovi rasireni i koza spremna da upije hranjive materije iz istog, koje ucestvuju u daljem procesu rehabilitacije.
Dve glavne supstance su paprika i ruzmarin. Paprika je bogata vitaminima i mineralima, ima povoljno dejstvo na cirkulaciju, izaziva prijatno peckanje na kozi, deluje na reumu, neuralgije i druge bolove u zglobovima i tkivima. Ruzmarin takodje deluje analgetski na lokomotorni sistem, koristi se od davnina, ima jako protivupalno dejstvo, dovodi do brzeg zarastanja rana, ubrzava cirkulaciju, deluje opustajuce jer dovodi do smanjenja nivoa kortizola koji izaziva stres.
Sve svece koje koristimo sadrze jake prirodne antioksidante koji ce pomoci Vasoj kozi da se lakse odbrani od slobodnih radikala i svi sastojci su potpuno prirodni.
Tretman je namenjen za oba pola.
Ukoliko Vam se više sviđa klasična terapeutska masaža, više informacija možete naći ovde:
 http://www.centarhren.rs/masaza/terapijska-masaza/

U cilju što boljeg rešenja problema, u zavisnosti od uzroka, kao pripremu za masažu možemo koristiti ultrazvuk, čijom molekularnom masažom postižemo bolju razmenu materija, lakše oslobađanje od spazma i unos aktivnih supstanci sonoforezom, kao i TENS za bolju cirkulaciju i analgezu.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o terapijskoj masaži možete pročitati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/terapijska-masaza/