POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.


Akcija 5+1 gratis*

*svako ko odradi 5 istih tretmana u roku od 30 dana šesti dobija gratis!


Cena: 5.900 din


Cena sa popustom sa avansnim plaćanjem:

Enzimski piling+ Dermapen Mezoterapija+ BB Glow Tretman

2.970din


Cena sa popustom bez avansnog plaćanja:

Enzimski piling+ Dermapen Mezoterapija+ BB Glow Tretman

3.370din


Uslovi plaćanja i korišćenja tretmana na sniženju:
Tretmani koji su na sniženju se plaćaju avansno preko računa salona ili kupovinom kupona u salonu.Uslovi korišćenja su obavezno otkazivanje 24h ranije radnim danima salona (subotom radimo do 15h, dok nedeljom ne radimo), u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim pod bilo kojim okolnostima. Obavezna je najava dolaska na telefon 064/56 77 689. Broj računa u banci za uplatu kupona:  275-0010227267776-61

 

Zabluda je da je BB Glow tretman procedura koja implementira pigment u kožu. Tretman je jako kompleksan i sastoji se od više delova koji predstavljaju samostalne mehanizme delovanja. Kod nas dobijate premijum tretman koji u sebi sadrži hemijski piling za osetljivu kožu, aplikaciju aktivnih supstanci mikroiglama i BB ampule nanoiglama.

Ukratko o tretmanu

Fluidi koji se koriste za tretman su visokoaktivni. Pored svog prekrivnog efekta, akcenat delovanja se baca na reparaciju samih nepravilnosti na koži. Koktel podmlađuju kožu, zateže je, redukuje površinske mimičke bore, hiperpigmentacije i ožiljke na licu, tamne kolutove oko očiju (koji nemaju kao primarni uzrok neku bolest u pozadini), vrše regulaciju lučenja sebuma i smanjenje proširenih pora. Jedna od najvažnijih uloga je ta što blokira stvaranje novih pigmentnih fleka.

Sastav preparata

Rastvor hemamilisa umiruje osetljivu, iritiranu i kožu sklonu crvenilu, dok centela aziatika hidrira, stimuliše sintezu kolagena, smanjuje otok, blokira stvaranje keloidnih ožiljaka i fleka što je jako bitno kod aknozne kože. Nikotinamid reguliše hidrolipidni balans koji je odgovoran za seboregulaciju, dok hijaluron, aloja, laminarija, peptidi…i veliki broj drugih aktivnih supstanci, svojim zajedničkim delovanjem, brzo ulaze u ćelije vršeći regeneraciju, ishranu, hidrataciju i smirivanje upalnih procesa na koži.

Više o pigmentima u preparatima za BB Glow tretman i tinanijum dioksidu

Nezaobilazan sastojak svih svetlijih pigmenata je titanijum dioksid, prirodni mineral, koji je najzastupljeniji u kremama za sunčanje gde se koristi kao zaštitni faktor. Svaki pigment za toniranje ga sadrži nezavisno od marke proizvođača i koristi se isključivo za površinsku upotrebu – strogo je zabranjeno ubacivati ga duboko u kožu. Objašnjenje za to leži u njegovom kumulativnom dejstvu na organizam. Njegova molekularna struktura bi pri dermalnoj upotrebi, odnosno unošenju u derm, dovela do njegovog doživotnog zadržavanja na tom mestu. Ne postoji ni jedna supstanca čijim bi delovanjem mogao da se ukloni odatle. Primer za to je i skidanje bilo koje svetle tetovaže koja za sobom ostavlja sivu boju kože koju daje upravo titanijum dioksid.

Kako se aplikikuje sam pigment ako ne sme da se unese u kožu?

Nakon ujednačavanja PH kože i dubinske ishrane mikroigalnim sistemima, prelazi se na aplikaciju komponenti koje sadrže titanijum dioksid u kombinaciji sa drugim hranjivim sastojcima koja se radi isključivo nano iglama. Bilo koja druga vrsta unosa ovih fluida bi bila iz neznanja u želji za jačim pokrivnim delovanjem, i nebezbedna, ako ne i opasna za zdravlje samog klijenta. Nano kertridž svojom dubinom od 0.01mm deluje samo na stratum korneum.

Da li to znači da su efekti tretmana slabiji ako pigment ne sme da se unese iglama?

Ne. Kao što je rečeno na samom početku, ovaj tretman nije zamena za trajnu šminku. Pored svog prekrivnog dejstva sam tretman je koncipiran tako da se kao prvo i osnovno deluje na uklanjanje postojećih nepravilnosti i zaštitu kože od njihovog ponovnog pojavljivanja. Tretman daje efekat BB i CC kreme, ali ne i toniranog pudera. Sam efekat daje nega kože. Prednost nano igala je ta što daje ravnomernije efekte na koži prilikom same aplikacije, i što je još bitnije, kada krenu da se gube.

Koliko je tretmana potrebno i koliko traju efekti?

Potrebno je uraditi 3 do 4 tretmana u seriji da bi efekti bili jasno vidljivi i postojani i do šest meseci, dok se održavanje u cilju trajnijih efekata vrši jednim tretmanom mesečno.

Samo jedan tretman sa sobom ne nosi jasnu razliku pre i posle i njegovi rezultati traju do mesec dana.

Efekti zavise od tipa i stanja kože. Ukoliko je koža masna sa proširenim porama efekti su kraći. To se može rešiti pripremom kože serijom hemijskih pilinga.

Koje godišnje doba je najpogodnije za ovaj tretman?

Ovaj tretman se radi kao priprema za sunčano vreme da bi maksimalno iskoristili njegovo zaštitno dejstvo. Drugi tretmani rađeni nakon ove procedure moraju biti u strogoj konsultaciji sa stručnim licem zbog mogućeg smanjenja efekata i unosa titanijum dioksida u dublje particije kože. Kozmetolog takođe treba dobiti preporuku za plan i program izvođenja različitih aparaturnih i neaparaturnih procedura tokom godine, odnosno kojim redom i tokom koje sezone se koji tretmani smeju izvoditi, kao što su hemijski pilinzi, dermapen, plazma pen… i sl.

Ukoliko je stanje kože uzrokovano nekom bolešću, na primer aknozna koža ili hiperpigmentacija hormonskim disbalansom, prvo se rešava primaran problem pa se pristupa rešavanju problema na koži.

Ko ne sme da radi BB Glow tretman?

Tokom trudnoće, dojenja, ako osoba ima malignitet, bolesti ili infekciju kože u akutnoj fazi, ako osoba je uzimala roakutan u poslednjih 6 meseci ili ima alergiju na bilo koji od sastojaka koji se koriste tokom tretmana ne sme da se podvrgava ovom tretmanu. O prisustvu bilo koje bolesti stručno lice mora biti informisano. Sam tretman nije okidač za herpes simpleks ali ne sme da se radi dok je osoba u akutnoj fazi. To važi za većinu autoimunih bolesti (atopični dermatitis, psorijaza, vitiligo…). Takođe, sam tretman ne izaziva alergijske reakcije, imunološki odgovor delovanjem na površinski sloj kože je jako redak, dok sam sastav preparata višestruko umiruje kožu. Aktivne akne ne smeju da se rade već se prvo sama problematika tretira.

Kome je preporučen BB Glow tretman?

Ovaj tretman se preporučuje osobama kojima je potrebna kolageno indukciona terapija, neutralizacija slobodnih radikala u koži, smanjenje fleka i sprečavanje njihovog ponovnog nastanka što dovodi do ujednačavanje tona kože, uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, podmlađjivanje, regeneracija, ishrana, hidratacija, zatezanje, smanjenje proširenih pora (sam tretman ih ne zapušava), redukcija ožiljaka, smanjenje upale.

Tretman nije zamena za tetovažu i trajnu šminku, već funkcioniše po principu poboljsavanja samog tena i strukture kože. Dugotrajni efekti i do 6 meseci nakon završene serije tretmana.