Tretman akni, kuperoze, bora, celulita, strija, uraslih dlačica, kose Biostimulativnim Laserom


Puna cena:
30min 1.700din

Trenutna cena:
30min 550din

 

 

 

Biostimulativni laser je glavno pomoćno sredstvo za akne, kuperozu, bore, celulit, strije, opadanje kose, urasle dlačice i veliki broj drugih problema. Nezaobilazan treman u kombinaciji sa primarnim tretmanima. Uzavisnosti od potreba tretirane regije aparat poseduje tuš i olovku.

AKNE, URASLE DLAČICE- Snažno smanjuje njihovu upalu i ublažava bol, dovodi do brže regeneracije ožilaka, smanjuje se broj bakterija i uspostavlja normalan ph kože.

KUPEROZA ili ROZACEA- U ovim slučajevima (hroničnog i akutnog crvenila kože sa izraženim kapilarima) dolazi do bolje cirkulacije, limfne drenaže i jačanja zidova krvnih sudova koji su u ovom slučaju slabi i opušteni.

BORE- Pored uklanjanja sitnih  i smanjenja dubokih bora, sintezom kolagena i elastina i boljom mikrocirkulacijom dobija se višestruko bolji tonus kože. Koža je osvežena i podmlađena.

CELULIT, STRIJE- Dovodi do brže regeneracije oštećenih celija kože i potkožnog tkiva.

OPADANJE KOSE- Koristi se za prestanak opadanja i stimulaciju rasta nove kose…

 

Pojačava cirkulaciju krvi u krvnim sudovima, ćelijski metabolizam i povećava količinu kiseonika u krvi.

Dolazi do  stimulacije porfirina u ćeliji, što dovodi do stavaranja hemoglobin u organizmu. Višak kiseonika zatim  dovodi do povećanja metabolizma, bolje propustljivosti ćelijske membrane i višestruko bolje razmene materija.

Efekti su protivupalni, antialergijski, analgetski , regenerativni, bez neželjenih efekata, skoro svi mogu da ga koriste.

Tretman ne deluje samo lokalno već sistemski (kada bi tretirali ranu samo na jednoj nozi i na drugoj bi došlo do brže regeneracije tkiva).

Biostimulativni laser se koristi kod opekotina, ekcema, seboreje, herpesa ( I i II ), površnih i dubokih rana, venskih i arterijskih ulkusa, akni, čireva, podliva, opadanja kose , osvežavanja kože, podmlađivanja, celulita, strija, laseropunkture…

Radi se u seriji od 10 tretmana, 2-3 puta nedeljno za bore,akne i kuperozu ili  kao pomoćno sredtvo za celulit, strije, opadanje kose i urasle dlačice. Tretman traje 30min.