Tretman akni, kuperoze, bora, celulita, strija, uraslih dlačica, kose Biostimulativnim Laserom


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.


Akcija 5+1 gratis*

*svako ko odradi 5 istih tretmana u roku od 30 dana šesti dobija gratis!


Cena: 1.700 din


Cena sa popustom sa avansnim plaćanjem- 30min 550din


Cena sa popustom bez avansnog plaćanja- 30min 950din


Uslovi plaćanja i korišćenja tretmana na sniženju:
Tretmani koji su na sniženju se plaćaju avansno preko računa salona ili kupovinom kupona u salonu.Uslovi korišćenja su obavezno otkazivanje 24h ranije radnim danima salona (subotom radimo do 15h, dok nedeljom ne radimo), u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim pod bilo kojim okolnostima. Obavezna je najava dolaska na telefon 064/56 77 689. Broj računa u banci za uplatu kupona:  275-0010227267776-61

 

 

 

Biostimulativni laser je glavno pomoćno sredstvo za akne, kuperozu, bore, celulit, strije, opadanje kose, urasle dlačice i veliki broj drugih problema. Nezaobilazan treman u kombinaciji sa primarnim tretmanima. Uzavisnosti od potreba tretirane regije aparat poseduje tuš i olovku.

AKNE, URASLE DLAČICE- Snažno smanjuje njihovu upalu i ublažava bol, dovodi do brže regeneracije ožilaka, smanjuje se broj bakterija i uspostavlja normalan ph kože.

KUPEROZA ili ROZACEA- U ovim slučajevima (hroničnog i akutnog crvenila kože sa izraženim kapilarima) dolazi do bolje cirkulacije, limfne drenaže i jačanja zidova krvnih sudova koji su u ovom slučaju slabi i opušteni.

BORE- Pored uklanjanja sitnih  i smanjenja dubokih bora, sintezom kolagena i elastina i boljom mikrocirkulacijom dobija se višestruko bolji tonus kože. Koža je osvežena i podmlađena.

CELULIT, STRIJE- Dovodi do brže regeneracije oštećenih celija kože i potkožnog tkiva.

OPADANJE KOSE- Koristi se za prestanak opadanja i stimulaciju rasta nove kose…

 

Pojačava cirkulaciju krvi u krvnim sudovima, ćelijski metabolizam i povećava količinu kiseonika u krvi.

Dolazi do  stimulacije porfirina u ćeliji, što dovodi do stavaranja hemoglobin u organizmu. Višak kiseonika zatim  dovodi do povećanja metabolizma, bolje propustljivosti ćelijske membrane i višestruko bolje razmene materija.

Efekti su protivupalni, antialergijski, analgetski , regenerativni, bez neželjenih efekata, skoro svi mogu da ga koriste.

Tretman ne deluje samo lokalno već sistemski (kada bi tretirali ranu samo na jednoj nozi i na drugoj bi došlo do brže regeneracije tkiva).

Biostimulativni laser se koristi kod opekotina, ekcema, seboreje, herpesa ( I i II ), površnih i dubokih rana, venskih i arterijskih ulkusa, akni, čireva, podliva, opadanja kose , osvežavanja kože, podmlađivanja, celulita, strija, laseropunkture…

Radi se u seriji od 10 tretmana, 2-3 puta nedeljno za bore,akne i kuperozu ili  kao pomoćno sredtvo za celulit, strije, opadanje kose i urasle dlačice. Tretman traje 30min.