Dermapen – Mezoterapija


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.


Akcija 5+1 gratis*

*svako ko odradi 5 istih tretmana u roku od 30 dana šesti dobija gratis!


Cena:

Lice, vrat i dekolte 5.900din

Skalp  5.900din

Parcijalno (Oči, čelo, podbradak…) 3.000din

Telo (po regiji): 5.900din


Cena za odabrane monopreparate sa popustom sa avansnim plaćanjem:

Lice, vrat i dekolte (u ponudi org.silicijum i DMAE) 2.970din

Skalp (org.silicijum) 2.970din

Parcijalno zamena za botoks 2.970din

Telo (po regiji) 2.970din

Celo telo (Nadlaktice, stomak, bokovi, gluteus, natkolenice, kolena) 5.900din


Cena za odabrane monopreparate sa popustom bez avansnog plaćanja:

Lice, vrat i dekolte (u ponudi org.silicijum i DMAE) 3.370din

Skalp (org.silicijum) 3.370din

Parcijalno zamena za botoks 3.370din

Telo (po regiji) 3.370din

Celo telo (Nadlaktice, stomak, bokovi, gluteus, natkolenice, kolena) 6.300din


Uslovi plaćanja i korišćenja tretmana na sniženju:
Tretmani koji su na sniženju se plaćaju avansno preko računa salona ili kupovinom kupona u salonu.Uslovi korišćenja su obavezno otkazivanje 24h ranije radnim danima salona (subotom radimo do 15h, dok nedeljom ne radimo), u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim pod bilo kojim okolnostima. Obavezna je najava dolaska na telefon 064/56 77 689. Broj računa u banci za uplatu kupona:  275-0010227267776-61 

Šta je dermapen?pack-dermapen-banner

Električni sistem mikroigala je uređaj sa velikim brojem finih igala za jednokratnu upotrebu kojima se vrši mezoterapija. Služi za kolageno indukcionu terapiju. Daje odlične rezultate ako je odrađena od strane obučenog stručnog lica. Spada u izuzetno visokoefektivne tretmane.

Veliki izbor igala i mezokoktelacilt-yenileme

Kod nas u ponudi možete naći klasične mezopen tretmane sa 12 igala, ali takođe i sa 36, kao i nano igle za one sa osetljivijom kožom, i za one koji žele manje invazivan tretman bez ikakvog tačkastog krvarenja.

Iglice i kokteli su sterilni, koriste se za svakog klijenta ponaosob pred kojim se vade iz fabričkog pakovanja tokom samog tretmana. Odabir broja igala i kontrolisana dubina prodiranja (0.5-2.5mm) se vrši u dogovoru sa klijentom u zavisnosti od etiologije problema i regije koja se tretira.

Površinska penetracija ima za cilj unos aktivnih supstanci u kožu, srednja dovodi do boljeg tonusa i kvaliteta kože, uklanjanja površinskih hiperpigmentacija, finih linija skupljanje pora, dok duboka deluje na smanjenje bora, ožiljaka, strija i zatezanje kože. Kod površnije terapije efekti su brže vidljivi, dok su kod dublje veći, ali za njih treba biti strpljiv, počinju od 28. dana, koliko je potrebno koži za sintezu novih ćelija, i mogu ići od 3-6 meseci i više. Vremenom rezultati tretmana ne opadaju nego rastu. Brzinu rada podešavamo prema individualnoj osetljivosti kljijenta tokom tretmana i osetljivosti same regije.

Oporavak je jako brz, crvenilo nestaje 24-48h nakon tretmana.

Kada se koristi?girl-face-with-peel-away-600-x-500

Koristi se za smanjenje i uklanjanje ožiljaka (od operacija i drugih, uključujući ožiljke od akni i ožiljke od nestručno urađenih tretmana), terapiju strija, za podmlađivanje atrofirane kože lica, protiv bora, restauraciju kose i njen ponovni rast, fleke i oštećenja od sunca, proširene pore, redukciju i uklanjanje celulita. Povećava apsorpciju proizvoda za negu kože.

Efekat se dobija namernim povređivanjem sloja u kom se stvara kolagen, usled čega dolazi do nagle njegove sinteze i do odpuštanja faktora rasta iz trombocita.

 Razlika između Dermapena i Dermarolera

Dermapen sistemi su sledeća generacija derma rolera. Iglice su mu gušće raspoređene i pet puta tanje. Svojim ulaskom pod uglom od 90 ° u kožu dobija se bezbednija procedura sa minimalnom dermalnom štetom. Sam tretman je zbog toga prijatniji, manje bolan, sa manje krvarenja. Svojim oblikom omogućava lak prilazak svim Dermaroller VS dermapenkonturama lica, čak i malim i zakrivljenim regijama. Doseže lako i do ožiljnog tkiva. Automatskom vibracijom se dobija veća efektivnost tretmana boljom apsorbcijom aktivnih supstanci u kožu. Kontrolisana dubina prodiranja i njeno lako podešavanje nam dozvoljava da radimo više regija istim nastavkom, što kod dermarolera nije slučaj. Sterilni kertridži sa iglicama su personalizovani, što znači da se jedan koristi samo za jednu osobu. Podjednako je efikasan i koristi se kao vodeća alternativa za lasersku terapiju i hemijske pilinge. Jedinstven je i idealan za nehirurške procedure.

Razlika između Dermapena i Mezoterapije bez igle (Mezoporacija)

Razlika se sastoji u odsustvu stimulacije fibroblasta koja nastaje samim ubodima i koja sama po sebi,micro-needles bez  aplikacije aktivnih lekovitih supstanci daje više nego vidljive rezultate. Mezoporacija bez korišćenja preparata za unos je potpuno neučinkovita.

Kod mikroigala lek se ubacuje mehanički, dok se za mezoporaciju koriste lekovi koji su napravljeni isključivo za nju, određene molekularne mase i naelektrisanja radi efektnijeg penetriranja u dublje slojeve kože. Mezoporacija može da se aplikuje na sve tipove kože, dok sa mikroiglama to nije slučaj. Što se tiče efikasnosti apsorpcije leka ista je u oba slučaja, o čemu svedoči Nobelova nagrada koja je dobijena za njeno otkriće.  Mezoporacija zahteva češće tretmane u većoj seriji, ali i potpuno prijatnu i bezbolnu aplikaciju za one koji nisu raspoloženi za bockanje.

Tok tretmana

Na očišćenu kožu se stavlja anestetik u obliku krema koji se drži pod folijom 15-60 min. Regija se dezinfikuje, nakon čega nanosimo odgovarajuće mezokoktele. Zatim mikroiglama dermapena na tretiranoj regiji vršimo veliki broj penetracija i unos aktivnih supstanci. Posle tretmana nanosimo umirujuću masku i završnu kremu.


*Zabranjeno je sunčanje i solarijum posle tretmana, kao i kupanje u bazenu, zagrevanje tretirane regije, bilo koja agresivnija vrsta kozmetičkih tretmana. Obavezna je zaštita od sunca i adekvatna kućna nega.

Radi se serija tretmana u zavisnosti od potrebe i željenog rezultata, 1-3 tretmana daje vidljive rezultate,  5-6 tretmana izuzetne promene, dok serija od 10 tretmana, koji čini najveću seriju, daje maksimum od kože. Rade se jednom na 2-4 nedelje, dok se održavanje vrši jednim tretmanom u 3-6 meseci.

Od 1-3 dana upalni procesi dovode do nakupljanja trombocita i leukocita na mesto uboda, od 3-5 dana dolazi do umnožavanja ćelija koje treba da obnove kožu, 5-20 dana oslobađaju se faktori rasta i dolazi do taloženja novog kolagena u koži.


Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.