Digitalna elektrostimulacija grudi- Microcurrent Push Up


Trenutna cena              970din
Puna cena                  2.000dingrudi thumbPodignite i učvrstite grudi specijalizovanim aparatom anatomski namenjenim prvenstveno ženama uz mogućnost aplikacije i na muškarcima za dobijanje zategnutog i jakog grudnog mišića. Digitalna masažna terapija grudi je za sve one koje neinvazivno žele poboljšati izgled svojih grudi i istovremeno izbeći komplikovane, bolne i skupe procedure.

Aparat radi na principu elektrostimulacije mišića. Niskofrekventna struja kroz izbor frekvencija koje su usklađene sa strukturom tkiva i željenim efektom podizanja ilihome-use-tens-snap-electrode-pads-massage2 povećanja grudi, koje utvrđujemo na osnovu besplatnog pregleda prilikom dolaska, deluje na nerve i mišiće i dovodi do njihovog jačanja i toniranja.

Svojim kompleksnim delovanjem pozitivno utiče na proizvodnju estrogena, stimuliše cirkulaciju krvi čime dovodi do sinteze oksitocina i drugih hormona koji poboljšavaju narušeno zdravstveno stanje žena, i samim tim pozitivno deluje na regiju same aplikacije. Vraća telo u ravnotežu bez propratnih neželjenih efekata.

Osobe sa malignitetom, tuberkulozom, hemofilijom (krvarenjem i sklonosti ka krvarenju), diskontinuitetom kože, akutnim gnojnim procesima, ekcemima i defektima u tretiranom području, temperaturom, dekompenzacijom srca, pluća, bubrega, jetre, pejsmejkerom, tokom trudnoće i dojenja ne bi trebalo da rade ovaj tretman.

Tretman izvode stručna lica sa višegodišnjim iskustvom i završenom Visokom zdravstvenom školom (bivša Viša medicinska škola) iz Zemuna.