Digitalna elektrostimulacija grudi- Microcurrent Push Up


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.


Akcija 5+1 gratis*

*svako ko odradi 5 istih tretmana u roku od 30 dana šesti dobija gratis!


Cena: 1.700 din


Cena sa popustom sa avansnim plaćanjem- 30min 450din


Cena sa popustom bez avansnog plaćanja- 30min 850din


Uslovi plaćanja i korišćenja tretmana na sniženju:
Tretmani koji su na sniženju se plaćaju avansno preko računa salona ili kupovinom kupona u salonu.Uslovi korišćenja su obavezno otkazivanje 24h ranije radnim danima salona (subotom radimo do 15h, dok nedeljom ne radimo), u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim pod bilo kojim okolnostima. Obavezna je najava dolaska na telefon 064/56 77 689. Broj računa u banci za uplatu kupona:  275-0010227267776-61

 grudi thumbPodignite i učvrstite grudi specijalizovanim aparatom anatomski namenjenim prvenstveno ženama uz mogućnost aplikacije i na muškarcima za dobijanje zategnutog i jakog grudnog mišića. Digitalna masažna terapija grudi je za sve one koje neinvazivno žele poboljšati izgled svojih grudi i istovremeno izbeći komplikovane, bolne i skupe procedure.

Aparat radi na principu elektrostimulacije mišića. Niskofrekventna struja kroz izbor frekvencija koje su usklađene sa strukturom tkiva i željenim efektom podizanja ilihome-use-tens-snap-electrode-pads-massage2 povećanja grudi, koje utvrđujemo na osnovu besplatnog pregleda prilikom dolaska, deluje na nerve i mišiće i dovodi do njihovog jačanja i toniranja.

Svojim kompleksnim delovanjem pozitivno utiče na proizvodnju estrogena, stimuliše cirkulaciju krvi čime dovodi do sinteze oksitocina i drugih hormona koji poboljšavaju narušeno zdravstveno stanje žena, i samim tim pozitivno deluje na regiju same aplikacije. Vraća telo u ravnotežu bez propratnih neželjenih efekata.

Osobe sa malignitetom, tuberkulozom, hemofilijom (krvarenjem i sklonosti ka krvarenju), diskontinuitetom kože, akutnim gnojnim procesima, ekcemima i defektima u tretiranom području, temperaturom, dekompenzacijom srca, pluća, bubrega, jetre, pejsmejkerom, tokom trudnoće i dojenja ne bi trebalo da rade ovaj tretman.

Tretman izvode stručna lica sa višegodišnjim iskustvom i završenom Visokom zdravstvenom školom (bivša Viša medicinska škola) iz Zemuna.