Cena:
Lice, vrat i dekolte                                  2.250din
Leđa                                                          2.250din
Parcijalno (Oči, čelo, podbradak…)    1.150din 

5102321_origDijamantska mikrodermoabrazija je unapređena tehnika kristalne mikrodermoabrazije. Ona se koristi kao jedna od najpopularnijih nehirurških procedura u svetu za osveženje i restauraciju koji dovode do blistave i glatke kože. Bezbolna je. Deluje preko sterilne dijamantske glave koja skida površinski sloj kože, koji zatim zajedno sa nečistoćama biva usisan vakuumom, čime u isto vreme i masira. Ova procedura uklanja mrtve ćelije kože, mitisere, nepravilnosti na istoj kao što su hiperpigmentacije, bore, ožiljci i druga stanja i dovodi do njenog intenzivnog obnavljanja. Stimuliše cirkulaciju, podstiče rast novih ćelija u bazalnom sloju kože, poboljšava se njena struktura, povećava elastičnost i kapacitet za vlagu, odčepljuju pore, sprečava pojava akni, stimuliše nastanak novog kolagena… Indikovana je kako za mlade tako i za zrelije kože. Nakon nje kozmetički preparati prodiru duboko kroz površinske slojeve dosežući do dermisa i ishranjujući ga, čime se povećava ćelijska aktivnost i unapređuje zdravlje i otpornost same kože koja je posle tretmana osvežena i lepa.

Sam tretman je je najbolje raditi pre mezoterapije bez igle (mezoporacije) radi dobijanja višestrukih efekata iste, kao i uz klasičan tretman lica. Kod osetljive kože preporučuje se ultrazvučni piling umesto mikrodermoabrazije.

 

PREPORUČENI BROJ TRETMANA

  Period između dva tretmana Potreban broj tretmana
PILING LICA 6-10 dana 3-5
BORE 7-13 dana 6-8
OŽILJCI OD AKNI 7-12 dana 8-10
HIPERPIGMENTACIJE 7-12 dana 8-10

 

 

Mere opreza: dvadesetčetiri sata nakon tretmana ne treba izlagati kožu sunčevim zracima. Obavezno korišćenje zaštitnog faktora. Izbegavati vrelu vodu, intenzivne treninge i jake nadražaje i iritanse. Dve nedelje nakon tretmana intenzivno hidrirati tretiranu regiju. Nikakav dodatni piling (mehanički ili hemijski) tri dana pre i posle tretmana nije dozvoljen, bilo u vidu nekog drugog tretmana ili kao kućna nega kroz preparate, isto važi i za retinoide. Šminka nije preporučljiva 24 sata nakon tretmana.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Salon koristi savremene aparate najnovije generacije.