HEMIJSKI PILINZI:

>>AHA- Voćne kiseline<<<

>>>JESSNERPEEL- Holivudski piling<<<

>>SALIPEEL- za aknoznu kožu<<<

>>>ARGIPEEL- za osetljivu kožu<<<

 


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.

Akcija 5+1 gratis*
*svako ko odradi 5 istih tretmana u roku od 30 dana šesti dobija gratis!

Cena: 2.250din

Cena sa popustom sa avansnim plaćanjem:
Hemijski piling po izboru+Bioloski tretman lica           970din

Cena sa popustom bez avansnog placanja:
Hemijski piling po izboru+Bioloski tretman lica       1.370din

Uslovi plaćanja i korišćenja tretmana na sniženju
Tretmani koji su na sniženju se plaćaju avansno preko računa salona ili kupovinom kupona u salonu.Uslovi korišćenja su obavezno otkazivanje 24h ranije radnim danima salona (subotom radimo do 15h, dok nedeljom ne radimo), u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim pod bilo kojim okolnostima. Obavezna je najava dolaska na telefon 064/56 77 689. Broj računa u banci za uplatu kupona:  275-0010227267776-61

 


Hemijski pilinzi su postali nezaobilazni tretmani koji sa lakoćom redukuju sve nepravilnosti na koži u vidu akni, sitnih i dubokih bora, proširenih pora, fleka i ožiljaka skidajući površinski sloj kože, čime šalju signal u dublje slojeve za sintezu novog kolagena. Koži se vraća tonus i elastičnost.
U našem salonu možete naći hemijske pilinge namenjene različitim tipovima i problematikama kože. Stručno osoblje ce preporučiti onaj piling koji je najbolji za Vas i Vasu kožu.
Kao izraziti antiage, za uklanjanje ožiljaka i ostalih nepravilnosti na koži tu su svima poznate voćne kiseline- AHA PEEL, za masnu, aknoznu i seboroicnu kožu piling sa salicilnom kiselinom- SALIPEEL, dok je za one koji smatraju da zbog ostljive kože ne mogu da rade hemijske pilinge, baš za njih kreiran ARGIPEEL, idealno rešenje za sve koji do sad nisu bili u mogućnosti da rade agresivnije tretmane. Posle pilinga prelazimo na drugi biološki deo tretmana dok tačku možemo staviti tek posle adekvatne zaštite kože od spoljašnjih uticaja i sunca.

Posle pilinga koji mora biti prilagođen tipu i stanju kože, kada je koža otvorena možemo izvrsiti dubinsku hidrataciju, laganu masažu i ishranu kože, jer je to jedini način da se dobije najbolje od oba, celokupni efekti i jedan zaokružen tretman.


AHA PEEL- Voćne kiseline

Piling sa voćnim kiselinama (smeša glikolne, mlečne i limunske kiseline) je namenjen klijentima koji žele brzo i efikasno poboljšanje teksture, boje i izgleda kože. Voćne kiseline dubinski čiste pore, vrše hemijski piling površinskog sloja i podstiču sintezu kolagena u dubljim slojevima kože i dubinski je hidriraju. Na taj način se ublažavaju bore, ožiljci, neravnomerna pigmentacija i postiže bolja čvrstina i elastičnost kože. Piling daje odlične rezultate bez obzira na tip i starost kože. Posle pilinga prelazimo na drugi, biološki deo tretmana, dok tačku možemo staviti tek posle adekvatne zaštite kože od spoljašnjih uticaja i sunca.

Posle pilinga, kada je koža otvorena vršimo dubinsku hidrataciju i ishranu kože, jer je to jedini način da se dobije najbolje od oba, celokupni efekti i jedan zaokružen tretman. Nakon tretmana se može javiti ljušćenje, ali ne svaki put. Obavezna je UV zaštita. Kožu kod kuće treba hidrirati češće nego obično u narednih par dana.
Indikacije: Anti-age tretmani i regenerativni tretmani, pigmentacije
Potrebno je kožu prethodno pripremiti korišćenjem tonika ili kreme sa voćnim kiselinama bar nedelju dana.

Broj tretmana: Obično se radi serija od šest tretmana, u razmaku od nedelju dana.


JESSNERPEEL-holivudski piling

Jessnerpeel vrši srednje duboki piling, pri čemu se gornji sloj kože skida, a dublji slojevi se stimulišu. Sadrži salicilnu kiselinu, mlečnu kiselinu i resorcinol u alkoholnom rastvoru. Oporavak traje nekoliko dana u zavisnosti od dubine pilinga.

Broj tretmana: Može se ponavljati dok se ne postignu željeni ciljevi.

Indikacije: za debelu, otpornu kožu i fototipove I, II, i III. Indikovan je kod akni, ožiljaka od akni, uraslih dlaka, fleka od sunca, melazmi. Odličan je za aktivne cistične akne jer pored eksfolijacije deluje i baktericidno i fungicidno.


SALIPEEL- Hemijski piling za aknoznu kožu

Za akne (posebno cistične) i seboroičnu kožu, najbolji su pilinzi sa salicilnom kiselinom, pošto je rastvorljiva u mastima i lako prodire u komedone, čisti pore i smanjuje lučenje sebuma. Oni uspešno eliminišu nečistoće, smanjuju ožiljke i bore. Deluju protivupalno i anastetički. Prodiru dublje i deluju duže bez burnih reakcija. Sadrže odgovarajući procenat salicilne kiseline.
Posle pilinga, kada je koža otvorena, vršimo dubinsku hidrataciju i ishranu kože. To sto je koža aknozna ne znači da treba da je dehidriramo raznim preparatim za akne, već je neophodno zadržati adekvatan nivo vlažnosti. Na početku serije, a i kasnije, po potrebi, minimum jednom mesečno se mora odraditi higijenski tretman lica (manuelno čišćenje).
Indikacije: aknozna koža, rozacea, psorijaza,folikulitis (upala dlake), stara koža

Kontraindikacije: Ne smeju ga koristiti dijabetičari, trudnice i osobe alergične na salicilnu kiselinu.

Nega posle pilinga: Kožu češće nego obično hidrirati. Obavezno koristiti kreme za zaštitu od UV zraka.

Broj tretmana: Broj tretmana zavisi od postavljenih ciljeva. Obično se radi nekoliko tretmana u razmaku od najmanje nedelju dana.


ARGIPEEL- Hemijski piling za osetljivu kožu

Argipeel je vrlo blag piling namenjen osetljivoj koži. Sadrži 20% arginina (aminokiseline koja ne deluje iritirajuće), 15% mlečne kiseline, 1% aloja vera gela i 0,5% alantoina. Eliminiše fine bore, regeneriše staru i oštećenu kožu, povećava debljinu epiderma, zateže kožu i podstiče sintezu kolagena. Smanjuje pore, kontroliše pigmentaciju i povećava elastičnost. Posle pilinga prelazimo na drugi biološki deo tretmana dok tačku možemo staviti tek posle adekvatne zaštite kože od spoljašnjih uticaja i sunca.
Posle pilinga, kada je koža otvorena vršimo dubinsku hidrataciju i ishranu kože, jer je to jedini način da se dobije najbolje od oba, celokupni efekti i jedan zaokružen tretman.
Koža se ne ljušti posle tretmana. Postretmanska nega se ogleda u češćoj hidrataciji u narednih par dana. Obavezna UV zaštita.
Indikacije: Anti-age tretmani

Broj tretmana: Za maksimum od kože je potrebno odraditi seriju tretmana. Tretman može da se radi čak i više puta nedeljno.


Tretmani su namenjeni kako ženama, tako i muškarcima.
U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.