Hidrolift Peel


Trenutna cena:

Hidrolift Peel                                      550din 

Hidrolift Peel + Polu tretman        970din 


Puna cena:

Hidrolift Peel                                  1.700din

Hidrolift Peel + Polu tretman   3.400dinrelaxTretman koristi ekstremni pritisak vazduha za stimulaciju kože. Transformiše kapi vode u sitne kapljice male molekularne težine, dubinski je ubacujući, vršeći čišćenje, ishranu i neinvazivni mehanički piling, čime dobijamo pročišćenu, stimulisanu i nežnu kožu.

oxyspray_LSa samo par tretmana možete udahnuti novi život svojoj umornoj koži. Klinički dokazano. Bazira se na novoj tehnologiji koja predstavlja transporter kiseonika iz vazduha, koji zajedno sa nutritivnim aktivnim lifting koktelom (koji u sebi sadrži liposome od prirodnog lecitina, inkapsulirane aminokiselinama, peptidima, vitaminima B grupe, vitaminima A i E, i mineralnim materijama), biva ubačen duboko u epidermis vodeno-vazdušnom olovkom (pištoljem) pod visokoim pritiskom. Zatim aplikujemo sprej posebnim nastavkom kojim završavamo tretman.

Obezbeđuje bezbolnu isporuku tečnih aktivnih sastojaka u kožu putem baroforeze (pritiskom), koja otvara mikrokanale kroz sve delove kože. Veličina kapljice ide do 16 mikrometara, dok je prosečna brzina oko 200 km/h. Sam pritisak na kožu je do 1 atmosfere.

MASKTretman se može raditi sam za sebe ili u kombinaciji sa polu tretmanom (posle čišćenja lica mlekom vršimo piling, dok se na kraju pre nanošenja zaštitne kreme aplikuje hranjiva maska) , čime dobijamo višestruke efekte jednog i drugog i maksimum od kože.

Koristimo Extra Fine Piling kremu za lice kozmetičke linije Skinology, koja izuzetno sitnim česticama uklanja izumrle ćelije sa površine kože, nečistoću i višak sebuma, otvarajući put daljem tretmanu za postizanje maksimalnog dubinskog čišćenja i unosa aktivnih supstanci. Sam piling je bogat sastojcima koji  umiruju i vlaže kožu pospešujući njeno obnavljanje. Poboljšava prokrvljenost i razmenu materija. Sadrži bisabolol, D-pantenol i vitamin E. Posle glavnog dela nanosimo osvežavajuću masku sa kolagenom i elastinom, čiji prirodni vlažeći faktor (NMF) hidrira, povećava elastičnost kože čineći je zategnutom. Sadrži hidrolizovani kolagen, hidrolizovani elastin, D-pantenol, alantoin.

Ljudska koža ima veliki broj pora. Postoje i mikrokanali, koji se otvaraju u međućelijskom prostoru. Ovi kanali su propustljivi za vodu i gas.

Tretman je bezbolan, prijatan, koža postaje momentalno nežnija. Namenjen je svim tipovima kože, Beautiful wet woman face with water dropi onim najosetljivijim. Ne stvara iritacije.

Hidrolift dovodi do nežne infuzije kiseonika i aktivnih supstanci čime dovodi do regeneracije i revitalizacije različitih slojeva kože, usporava starenje, bori se protiv hiperpigmentacija, bora, čisti i detoksikuje kožu, vrši seboregulaciju, i uspešno izlazi na kraj sa različitim problemima kože.

Radi se u seriji od 3-5 tretmana, jednom nedeljno. Sa polu tretmanom traje 60min, dok bez njega 30min. Namenjen je kako ženama tako i muškarcima.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata. Salon se nalazi u strogom centru grada.