Cena:

2.970din 1 regija lica/tela

5.900din celo lice

biorevitaizacija ili mezoterpija hijalurona (4-6 nedelja)


 Hijaluron pen je uređaj zahvaljujući kome možete neinjekciono uneti hijaluron, hijaluronske filere i mezokoktele.Ovaj aparat na veoma prost način, putem mehaničkog pritiska, unosi mezokoktele kroz kožu direktno u dermis. Ako ste oduvek želeli tretmane biorevitalizacije, unosa hijalurona ili lipolizu, ali ste se plašili igle, ovaj tretman je potpuno neinvazivna alternativa za Vas. U zavisnosti od sastava i namene, unesene supstance na ovaj način ostaju u koži od mesec dana do dvanaest meseci.

Ono što je jako bitno je da jednim tretmanom dobijamo popunjavanje bora, volumen i hidrataciju, dok je sam tretman veoma pristupačan. Idealan je za popunjavanje usana prirodnim hijaluronom za mezoterapiju, čiji efekti traju od 4 do 6 nedelja, dok omekšavanje i popunjavanje bora ovim tretmanom daje do sad nezamislive rezultate.Takođe se bez problema može raditi mezoterapija lica i tela. Hijaluron i mezokokteli koji se koriste pri ovom tretmanu su sterilni, kao i nastavci za hijaluron pen, koji su isključivo za jednokratnu upotrebu. Koristimo proverene  mono ampule i mezokoktele renomiranih kuća  Institute BCN i Fusion mesotherapy. Takođe je jako bitno naglasiti da tretmane izvodi stručno osoblje sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna i dugogodišnjim iskustvom.

 

 

Kako radi?  

 

Aparat ima posebnu udarnu iglu sa oprugom, koja omogućava ujednačen i brz unos aktivnih supstanci koje se koriste.

Mikroskopske rupe, kroz koje se kokteli i biorevitalizanti unose pod kožu, su duplo manjeg dijametra od uboda igala u iste svrhe. Za razliku od klasičnih injekcija ovim aparatom se kozmetičke supstance distribuiraju i apsorbuju pod kožu mnogo bolje.

 

Hijaluron penom se lako i brzo može odraditi mezoterapija biorevitalizanata, mezo koktela, aktivnih supstanci za lifting i lipolitika.

Prednosti hijaluron pena

 

Korišćenje hijaluron pena tokom mezoterapije garantuje da će sve biti lako, brzo, bez bola i bezbedno. Hijaluron pen uređaj je optimalno rešenje za klijente sa osetljivom kožom koji su skloni ožiljcima i hematomima.

 

Lepota bez bola i modrica

 

Hijaluron pen je inovativni uređaj za kozmetičke tretmane. Zahvaljujući njemu, tokom tretmana klijent može da zaboravi na bol koji bi imao sa injekcijama i neprijatnostima u obliku modrica i otoka. Ovaj sistem bez igala će biorevitalizante i mezo koktele ne samo sprovoditi u kožu, već i komforno i bez post-injekcionih komplikacija.

 

Kontraindikacije za hijaluronsku kiselinu

 

Trudnice i dojilje ne bi trebalo da se podvrgavaju tretmanu. Druge kontraindikacije su dijabetes, infekcije, alergije, bolesti imunog sistema i alergija na samu hijaluronsku kiselinu.

 

Osnovne nuspojave su crvenilo kože, blage modrice, otok i svrab. Svi ovi simptomi se javljaju oko mesta aplikacije. Pa ipak, i ukoliko se pojave, najčešće nestaju potpuno u roku od dva do tri dana.

 

Ozbiljne komplikacije poput lokalne nekroze tkiva se javljaju isključivo sa filerima i to mnogo češće injekcionim.

 

U slučaju da su kontraindikacije ignorisane i da je hijaluronska kiselina aplikovana klijentima koji pate od alergija ili infekcija, doći će do ozbiljnijih komplikacija.

Tretmani su namenjeni kako ženama tako i muškarcima. Mogu se raditi tokom cele godine. Pregledi i konsultacije su besplatni.

Dobrodošli

Vaš Centar Hren tim