Hiperpigmentacija- unos FUSION F-RADIANCE mikroiglama


Cena:
Lice, vrat i dekolte 5.900din
Parcijalno (Oči, čelo, podbradak…) 3.000din

Izbeljuje, koristi se za hiperpigmentacije i skin-whitening-pigmentation-un-even-skin-tone-mesotherapy-treatmentujednačavanje boje kože. Redukuje melazmu i staračke pege. Hiperpigmentacija je jedan od zahtevnijih problema za tretiranje, zato što mora biti kontinuirano, kao što je i sam proces njegovog nastanka. Ima dvojako dejstvo. Deluje na melanocite da smanje produkciju melanina, ujedno vršeći blagi piling površinskog sloja kože da bi uklonili već postojeće fleke i doveli do stvaranja novih ćelija kože i njenog obnavljanja. Tretman je izuzetno efikasan. Posle par aplikacija rezultati postaju vidljivi i dugotrajni.

Smanjuje aktivnost procesa koji dovodi do hiperpigmentacije, redukuje već postojeće, obnavlja i regeneriše kožu, deluje protiv slobodnih radikala…

Aktivni sastojci: Arbutin, Glutation, Glikolna kiselina, Vitamin C, Kodžik kiselina, Azelaička kiselina, Ekstrakti uve i slatkog korena. Kokteli su sterilni.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Sadrži samo čiste aktivne supstance, bez konzervanasa ili drugih hemikalija (bez parabena, alkohola, veštačkih mirisa, materija životinjskog porekla, boja i silikona).