Cena: 3.400din

*Pogledajte pakete za telo koje imamo, sadrže velike akcije kavitacije u kombinaciji sa drugim tretmanima

KAVITACIJA

Šta je kavitacija?

Kavitacija je doslovno nehirurška liposukcija. To je neinvazivni postupak koji uništava masne ćelije na stomaku, butinama, listovima, nadlakticama…

Kavitacija je novopatentirana metoda koja koristi kavitacione efekte ultrazvuka, odnosno talase određene frekvencije koji prolaze kroz kožu na specifičnu dubinu i deluju direktno i isključivo na masne ćelije u potkožnom tkivu. Usled velike razlike u pritiscima membrane pucaju, masnoća se izliva u  međućelijski prostor a zatim se uz našu pomoć prirodno razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz tela bezbedno, na isti način kao i masnoća koju smo uneli hranom.

Šta se dobija tretmanom kavitacije?

Sa samo jednim tretmanom koji je potpuno bezbolan i neinvazivan moguće je zauvek izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija, a to se vidi u momentalnom smanjenju obima na mestima gde postoje masne naslage ili celulit.

Kavitacija je prava metoda za žene i muškarce svih godina koji ne mogu da se oslobode upornih naslaga uprkos  dijetama ili vežbanju. Može dati maksimalne rezultate i biti neškodljiva isključivo ako je  ispravno urađena od strane stručnog lica, posle koje je obavezan određeni  stepen limfne drenaže da bi se mast izbacila iz organizma.Nema jo-jo efekta jer se uništene masne ćelije ne regenerišu.

Naš salon tokom tretmana koristi profesionalni  termoaktivni  gel koji izaziva jaku hiperemiju. Sadrži derivat nikotinske kiseline, alge, bršljen, kofein, etarska ulja.

Preporučena je serija od 5-10 tretmana koji se rade jednom nedeljno.

Napomena:

Tretman je indikovan samo za zdrave osobe. Klijent mora imati uvid u svoj lipidni status (holesterol i trigliceridi) pre započinjanja terapije. Za starosnu grupu od 16 do 18 godina potrebna je pismena saglasnost roditelja ili staratelja. Neophodno je na dan tretmana uneti veću količinu tečnosti radi lakšeg izbacivanja iz tela produkata pucanja masnih ćelija.

 

Kontraindikacije: rahitične promene, osteoporoza, maligni tumori, tuberkuloza pluća, hemofilija, žučni kamenci,trudnoća i period dojenja,bolesti srca (pejsmejkeri i sl.), osobe mlađe od 16 godina,epilepsija,multipleks skleroza,kožne bolesti i otvorene rane,smanjenje bubrežne funkcije,teže bolesti jetre,terapija antikoagulansima,povišen krvni pritisak,povećan nivo triglicerida i holesterola, metalne proteze na tretiranom području, spirala, kod klijentkinja  koje su odstranile dojku (ne tretirati nadlaktice ili podlaktice na toj strani tela), teška  venozna ili limfna insuficijencija, tromboza i tromboflembitis, arteriopatija, alergija na neki od sastojaka preparata.

Više o kavitaciji možete pročitati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/ultrazvucna-kavitacija/

sanja2 struk i bok polovina-page-001 stomak 1.2 tretman maja pdf-page-001 sanja2 struk i bok polovina 2-page-001 stomak 1.2 tretman maja-page-001 E F E K A T J E D N O G M U L T I T R E T M A N A ZADNJA sanja kosa struk i bok polovina-page-001 maja pdf-page-001