LASER PLAZMA PEN LIP LIFT

– Konturisanje i povećanje usana bez injekcije i noža-


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.


Pozivamo sve zainteresovane da zakažu besplatnu probu kože na Laser Plazma Pen tretman (proba se radi na unutrašnjoj strani podlaktice). Dajte Vašoj koži vremena da ispolji reakciju na tretman i da bez ikakve brige uklonimo sve bore, fleke, strije i ostale nepravilnosti na do sada ne zamislivo efikasan, brz i ekonomičan način.


Cena po regiji: 10.000din

Cena sa popustom po regiji: 5.900din

Na dve regije Laser Plazma Pen tretmana treća se dobija GRATIS!!!


Izuzetno popularna metoda u inostranstvu sada dostupna i kod nas. Konturišite i uvećajte usne na prirodan način bez filera i operacija.

Laser Plazma Pen Lip Lift zamenjuje hiruršku proceduru kojim se modifikuje izgled gornje i donje usne. Reoblikujući ih dobijamo izraženiju liniju usana, lepši oblik usana i njihov puniji izgled. Koža se zateže kontrolisanim opekotinama širine 0.6 mm pravilno raspoređenim na tretiranoj regiji. Na tim mestima dolazi do intenzivnog zatezanja kože i formiranja krastica koje otpadju kroz par dana, dok se boja kože ujednačava vremenom. Tretman se ne aplikuje direktno na usne, već oko njih. Takođe dolazi do uklanjanja bora na tretiranoj regiji ako su prisutne. Nakon tretmana je obavezno koristiti zaštitni faktor 50+. U najvećem broju slučajeva je jedan tretman dovoljan za dobijanje maksimuma od kože, ali je kod zahtevnijih koža potrebno odraditi dva do tri, sa razmakom od najmanje mesec dana između njih.

Laser plazma pen, pored ove regije može da se aplikuje na bilo kojoj na licu i telu u cilju uklanjanja bora, strija, nepravilnosti, kao i za zatezanje kože.

Besplatne konsultacije, pregled i probu možete zakazati na broj telefona salona.

Pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata i uverite se i sami zašto smo najbolji.

Nalazimo se u strogom centru grada.