V KONTURISANJE LICA- FACIAL SHAPING


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.


Akcija 5+1*

*svako ko odradi 5 istih tretmana u roku od 30 dana šesti dobija gratis


Cena: 2.970din

Cena sa popustom sa avansnim plaćanjem 1.980din


Cena sa popustom bez avansnog plaćanja 2.380din


Uslovi plaćanja i korišćenja tretmana na sniženju:
Tretmani koji su na sniženju se plaćaju avansno preko računa salona ili kupovinom kupona u salonu.Uslovi korišćenja su obavezno otkazivanje 24h ranije radnim danima salona (subotom radimo do 15h, dok nedeljom ne radimo), u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim pod bilo kojim okolnostima. Obavezna je najava dolaska na telefon 064/56 77 689. Broj računa u banci za uplatu kupona:  275-0010227267776-61

Vratite licu stari oblik, bilo da ste se ugojili, ili da je starenje ostavilo danak na Vašoj koži, dozvolite nam da Vam pretstavimo rešenje. V konturisanje lica je bezbedan, bezbolan tretman, koji ne iziskuje gomilu vremena i para. Stručno osoblje u našem salonu će dati sve od sebe da individualnim pristupom, iskustvom, krajnje profesionalno zadovolji Vaša očekivanja.

Pre tretmana se vrši pregled i u dogovoru sa klijentom obeležavamo regije koje želimo da imaju vidljive promene. Visokom temperaturom vršimo topljenje potkozne masti koju je potrebno redukovati. Istom metodom, drugom tehnikom zatežemo kožu. Radiotalasi deluju tako što podižu temperaturu kože i potkožnog tkiva dovodeći do aktivacije fibroblasta, što dovodi do sinteze kolagena i elastina, koža postaje momentalno zategnutija, bore manje vidljive, zagrevanje masnih ćelija dovodi do oslobađanja tečne masti iz ćelija i njeno odvođenje limfom.

Zatim, mezoterapijom bez igle unosimo aktivne supstance kako za dodatnu lipolizu, tako i za regeneraciju i zatezanje kože. Kokteli se prave individualno, za svakog klijenta ponaosob.

Treći korak je  jačanje mišića lica, čime, pored antigravitacionog efekta i tonusa, upotpunjujemo prvu i drugu fazu tretmana. Sadržaj istopljenih masnih ćelija se dodatno drenira, i aktivne supstance bivaju još bolje ubačene.

Prvi i drugi deo tretmana se aplikuju na donjem delu lica (obrazima ispod jabučne kosti, podbratku, vratu), dok treći deo pored ovih regija obuhvata i jagodice. Sve zavisi od potreba klijenta, na koji način će energija koja sme da aplikuje tokom jednog tretmana biti najefektivnije raspoređena.

Svaki tretman daje vidljive rezultate. Za maksimum od kože se predlaže serija, jednom nedeljno, 6 do 10 nedelja.

Pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Takođe efekat nakon jednog tretmana, redukcija masnih naslaga i zatezanje kože podbratka.

Multitretman u sebi sadrži ceo tretman V konturisanja lica, efekti nakon jednog tretmana, kesice i opuštena koža na donjem delu lica drastično smanjeni.

Ako želite sveobuhvatan tretman na celom licu, vratu i dekolteu, a ne samo na donjoj polovini lica predlažemo Vam Multitretman.

Više o tretmanu možete pročitati ovde: https://www.centarhren.rs/multitretman/