Masaza i limfna drenaža lica


Trenutna cena: 30 min   550 din
Puna cena:       30 min    1.200 din

ldm-face-3-580x430Najbolja kombinacija koju možete dobiti za svoje lice. Nežni pokreti limfne drenaže koji izbacuju  toksine i zadržalu tecnost u niže particije, koje se dalje izbacuju prirodnim putem, i energični pokreti masaže koji toniraju vaše mišiće i kožu i podižu ih na gore.

Svuda u svetu ljudi na sve načine pokušavaju da odrade detoksikaciju i čiscenje tela. Jedna od najstarijih metoda, koja je ujedno i svetski priznata, je limfna drenaža.

Tretman započinjemo čišćenjem lica i limfnom drenažom. Preparati koji se koriste tokom tretmana su na bazi kolagena, elastina i pantenola, profesionalne kozmetičke linije Skinology i deluju regenerativno i umirujuće.

To je medicinska procedura i tako joj treba i pristupiti. Pogrešan smer, pritisak ili promena u redu izvodjenja odredjenih particija  dovode do kontraefekta. Sprečava otoke, zadržavanje vode i toksina u istoj, dovodeći veću količinu belih krvnih zrnaca koji se bore za brže zarastanje tkiva, kao i odbranu od bakterija.

U drugoj fazi tretmana prelazimo na lifting masažu koja dovodi do bolje prokrvljenosti, ishrane kože nutritijentima, izbacivanje metaboličkog otpada iz tretirane regije, koje vodi u regeneraciju kože i potkožnog tkiva.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Salon se nalazi u strogom centru grada.