Antioks masaza lica svećama


Trenutna cena: 30 min   800 din
Puna cena:       30 min    1.450 din

Iskoristite priliku da tokom masaže, pored lekovitosti samog dodira stručne osobe koja Vas masira, Vaše telo primi blagodeti prirodnih biljnih ekstrakata i ulja koja će ubrzati cirkulaciju, pomoći da se hranjive materije dopreme u tkivo i toksini izbace.
O blagodetima antioksidanata i njihovoj uspešnoj borbi protiv slobodnih radikala ne treba ni govoriti.
Masaža svećama podrazumeva aplikaciju toplih ulja sveće na tretiranu regiju, tako da termički efekat ne izostaje, tkivo je zagrejano, krvni sudovi rašireni i koža spremna da upije hranjive materije iz istog, koje učestvuju u daljem procesu rehabilitacije.
Sve sveće koje koristimo sadrže jake prirodne antioksidante koji će pomoći Vašoj koži da se lakše odbrani od slobodnih radikala i svi sastojci su potpuno prirodni.

Najbolja kombinacija koju možete dobiti za svoje lice. Nežni pokreti limfne drenaže koji izbacuju  toksine i zadržalu tecnost u niže particije, koje se dalje izbacuju prirodnim putem, i energični pokreti masaže koji toniraju vaše mišiće i kožu i podižu ih na gore.

Ako Vas više interesuje klasična masaža i linfna drenaža lica, više informacija možete naći na sledećem linku

http://www.centarhren.rs/masaza-i-limfna-drenaza-lica/

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Salon se nalazi u strogom centru grada.