Ostvarite cenu velikog broja masaža od 450 i 550 dinara avansnom uplatom tretmana pri zakazivanju. Mogućnost korišćenja sniženja bez avansne uplate uz doplatu od 400din po tretmanu. Detalje i uslove korišćenja mozete videti u “Način plaćanja”

U ponudi imamo za svakog po nešto, od klasičnih, preko terapijskih, anticelulit, relax masaža eteričnim uljima do masaže toplim vulkanskim kamenjem i refleksologije, kao i masažne pakete za jednu ili dve osobe, po neverovatnim cenama, profesionalno izvedenih od strane stručnih lica sa diplomama Visoke zdravstvene škole u Zemunu. Masaže su namenjene za oba pola.


Masaža svećama

Cena: doplata 200din za masažu po izboru
Masaža se sprovodi tako što se na telo nanosi toplo ulje dobijeno otapanjem upaljene sveće koja u sebi sadrži hranjive sastojke koji će Vašoj koži vratiti vlažnost i nahraniti je.
Svaka sveća ima sastojke namenjene svojoj svrsi, anticel papriku i bršljan za redukciju celulita, terapijska ruzmarin i papriku za otklanjanje spazma i bola, relaks, pored nege kože, pruža opuštajuće mirise dok sveće za lice ubrzavaju metabolizam kože i pomažu joj da se sama odbrani od štetnih uticaja…
Sve sveće koje koristimo sadrže jake prirodne antioksidante koji ce pomoći Vašoj koži da se lakse bori protiv slobodnih radikala i svi sastojci su potpuno prirodni.

Relaks/Aromaterapijska masaza

 

Trenutna cena:
*avansno plaćanje  30/60 min    450/900 din (*detalji u “Način plaćanja)
*bez avansnog plaćanja 30/60 min 850/1.300din
Puna cena: 30/60min   1.200/2.400din

 

 

Aromaterapijska masaža eteričnim uljima pozitivno deluje na kožu, eliminaciju toksina iz organizma i opuštanje mišića ,smanjuje mišićnu i nervnu napetost i otklanja stres u potpunosti. Ulja koja se koriste tokom masaže su potpuno prirodna, bez parabena, hrane kožu  i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije.


Terapijska masaža

 

Trenutna cena:
*avansno plaćanje  30/60 min   750/1200 din (*detalji u “Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 30/60 min 1150/1500din
Puna cena: 30/60 min    1.200/2.400 din

 

 

 

 

Poznato je da je masaža najstariji metod lečenja. Pozitivno utiče na lokomotorni sistem. Terapijska masaža spada u jednu od najdelotvornijih vrsta masaža, ubrzava krvnu i limfnu ciruklaciju dovodeći kiseonik i ostale hranljive materije do tkiva, poboljšava imuni sistem, ublažava napetost mišića, povećava fleksibilnost i pokretljivost zglobova, snižava nivo stresa, smanjuje spazam… Koristi se kod mnogih stanja, kao što su: bolovi u leđima i ekstermitetima, glavobolje, sportske povrede, stanja nakon operacija i povreda, problemi sa cirkulacijom…

U cilju što boljeg rešenja problema, u zavisnosti od uzroka, kao pripremu za masažu možemo koristiti ultrazvuk, čijom molekularnom masažom postižemo bolju razmenu materija, lakše oslobađanje od spazma i unos aktivnih supstanci sonoforezom, kao i TENS za bolju cirkulaciju i analgezu.

Više o terapijskoj masaži možete pročitati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/terapijska-masaza/

Doc2-page-001


Masaža toplim vulkanskim kamenjem

 

Trenutna cena:
*avansno plaćanje 30/60 min masaže + 15 min zadržavanje kamenja na čakrama               450/900 din (*detalji u “Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 850/1.300 din
Puna cena: 30/60 min masaže + 15 min zadržavanje kamenja na čakrama            1.200/2.400 din

Vulkansko kamenje je kamenje koje je sposobno da zadrži i prenese veliku količinu energije. Ponaša se kao sunđer za upijanje negativne energije, koja se oslobađa kupanjem u toploj vodi, na mesečini ili suncu. Ima dokazana elektromagnetna svojstava, koja u dodiru sa telom imaju opuštajući i rehabilitujući efekat. Izazivaju dubinsku relaksaciju koja ima jači efekat od klasičnog sna. Ulja koja se koriste tokom masaže hrane kožu i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije. Pokreti masaže prate energetske tokove, a zadržavanje kamenja se vrši na energetskim tačkama na telu. Laganim ritmičkim pokretima po telu zagrejano kamenje stvara duboki termo efekat kojim se postiže ubrzana cirkulacija i otklanjanje bolova u mišićima. Stimuliše širenje krvnih sudova, vrši detoksikaciju, ubrzava krvnu i limfnu  cirkulaciju, povećava razmenu materija u organizmu, smanjuje mišićnu i nervnu napetost, usklađuje energetske tokove i otklanja stres u potpunosti.


Maderoterapija

 

Puna cena: 1.680din 45min
serija od 10 tretmana 16.800din
Trenutna cena:
*avansno plaćanje 950/450din 45/20min 
serija od 10 tretmana 8.000din (*detalji u “Način plaćanja)
*bez avansnog plaćanja 1.350/850din 45/20min

Maderoterapija je tehnika masaže koja vodi poreklo iz Kolumbije. Radi se posebno oblikovanim anatomskim drvenim nastavcima i oklagijama koje imaju za cilj da smanje disproporcionalne, lokalizovane masne naslage i obim, zategnu i regenerišu kožu, i ono najbitnije- spada u jednu od najefikasnijih

procedura za uklanjanje celulita.

Može da se aplikuje na licu i telu, vrši detoksikaciju kože, dovodi kiseonik putem krvi i eliminiše štetne materije. Koža se regeneriše, zateže i bude vidno osvežena. Izbacuje višak vode iz organizma, toksine iz potkožnog tkiva, reoblikuje figuru, smanjuje masne naslage.

Pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.


Anticelulit masaža

Trenutna cena:
*avansno plaćanje 20 min   450 din (*detalji u “Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 20min 850din
Puna cena:       20 min    850 din

Nažalost 90% žena ima problema sa celulitom. Anticelulit masaža je kao što znate jedna od najstarijih metoda borbe protiv ,,pomorandžine kore“.

Da li je efikasna?

Anticelulit masaža, kada je urađena od strane stručnog lica, dovodi do boljeg raspoređivanja masnih naslaga ispod kože, ubrzanom cirkulacijim, odnosno boljom razmenom materija masne ćelije se smanjuju, koža se ishranjuje, dolazi do sinteze kolagena i elastina. Problem je na taj način napadnut sa više strana, i masaža je prilagođena svim vrstama celulita.


Masaza i limfna drenaža lica

Trenutna cena:
*avansno plaćanje 30 min   550 din (*detalji u “Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 30min 950din
Puna cena:       30 min    1.200 din

ldm-face-3-580x430Najbolja kombinacija koju možete dobiti za svoje lice. Nežni pokreti limfne drenaže koji izbacuju  toksine i zadržalu tecnost u niže particije, koje se dalje izbacuju prirodnim putem, i energični pokreti masaže koji toniraju vaše mišiće i kožu i podižu ih na gore.

Svuda u svetu ljudi na sve načine pokušavaju da odrade detoksikaciju i čiscenje tela. Jedna od najstarijih metoda, koja je ujedno i svetski priznata, je limfna drenaža.

Tretman započinjemo čišćenjem lica i limfnom drenažom. Preparati koji se koriste tokom tretmana su na bazi kolagena, elastina i pantenola, profesionalne kozmetičke linije Skinology i deluju regenerativno i umirujuće.

To je medicinska procedura i tako joj treba i pristupiti. Pogrešan smer, pritisak ili promena u redu izvodjenja odredjenih particija  dovode do kontraefekta. Sprečava otoke, zadržavanje vode i toksina u istoj, dovodeći veću količinu belih krvnih zrnaca koji se bore za brže zarastanje tkiva, kao i odbranu od bakterija.

U drugoj fazi tretmana prelazimo na lifting masažu koja dovodi do bolje prokrvljenosti, ishrane kože nutritijentima, izbacivanje metaboličkog otpada iz tretirane regije, koje vodi u regeneraciju kože i potkožnog tkiva.

 


 

Masaža stopala

Trenutna cena:
*avansno plaćanje 30min 550din (*detalji u *Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 30min  950din
Puna cena:       30 min    1.200 din

12063871_983698558361694_6671400652931614769_nNema boljeg načina da častite sebe ili voljenu osobu od masaže umornih i teških nogu. Bilo da Vam treba samo opuštanje ili imate neki ozbiljniji problem, tretman je kod nas sveobuhvatan, i pored klasične masaže i ubrzavanja cirkulacije i regeneracije oštećenog tkiva, sadrži i refleksologiju koja poboljšava rad celog organizma, istezanje koje dovodi do momentalnog olakšanja i popuštanja spazma umornih nogu i limfne drenaže koja izbacuje višak tečnosti i zadržane toksine iz njih.

 

 

 

 

 


Laseropunktura i refleksologija stopala

Trenutna cena:
*avansno plaćanje 30/60 min   550/1.100 din (*detalji u “Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 30/60min 950/1.500 din
Puna cena:       30/60 min    1.700/3.400 din

 

efekti laseraPored višestrukog benefita po zdravlje, refleksologija je jedna od dubokoopuštajućih procedura. Dovodi do stimulacije rada svih organa u telu, kao i do smanjenja napetosti i anksioznosti. Osoba se posle svakog tretmana oseća sve bolje i bolje.

Spada u alternativnu medicinu, doneta je sa Dalekog istoka i datira od davnina. Tokom tretmana se koristi pritisak na određenim tačkama na stopalima, bez ulja ili kreme, koje dovode do pozitivnih psihičkih i fizičkih promena na telu rešavanjem energetskih blokada istog, odnosno životne energije u nama samima.

Tokom druge faze tretmana, da bi osigurali pozitivne efekte i povećali ih, ponovo stimulišemo sve tačke, ali ovog puta laserom.

Tretman podstiče rad meridijana, jačajući njegovo energetsko polje i metabolizam. Sprečava bolesti i jača zdravlje. feetchartDovodi do ublažavanja bolova, bolje cirkulacije, imuniteta, regeneracije, deluje relaksaciono i prtivupalno.

Terapija je neinvazivna sa dubokim delovanjem.

 

 


*ANISTRES DETOKS PAKET*

AROMATERAPIJSKA MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM, RELAKS MASAŽA ETERIČNIM ULJIMA I INFRACRVENI  TERMALNI TRETMAN


Trenutna cena:  
*avansno plaćanje   970din 105min (*detaljnije u “Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 1.370din 105min
Puna cena:             4.500din

 

 

 


 

Vulkansko kamenje(*30min masaža+15min zadržavanje na energetskim tačkama) je kamenje koje je sposobno da zadrži i prenese veliku količinu energije.Ponaša se kao sunđer za upijanje negativne energije, koja  se oslobađa kupanjem u toploj vodi, na mesečini ili suncu. Ima dokazana elektromagnetna svojstava, koja u dodiru sa telom imaju opuštajući i rehabilitujući efekat. Izazivaju dubinsku relaksaciju koja ima jači efekat od klasičnog sna. Ulja koja se koriste tokom masaže hrane kožu i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije. Pokreti masaže prate energetske tokove, a zadržavanje kamenja se vrši na energetskim tačkama na telu. Laganim ritmičkim pokretima po telu zagrejano kamenje stvara duboki termo efekat kojim se postiže ubrzana cirkulacija i otklanjanje bolova u mišićima.Stimuliše širenje krvnih sudova,vrši detoksikaciju, ubrzava krvnu i limfnu  cirkulaciju, povećava razmenu materija u organizmu, smanjuje mišićnu i nervnu napetost, usklađuje energetske tokove i otklanja stres u potpunosti.

 

 

 

Aromaterapijska masaža eteričnim uljima(*30 minuta) pozitivno deluje na kožu, eliminaciju toksina iz organizma i opuštanje mišića.Tretman izvode stručna lica, diplomirani kozmetičari i fizioterapeuti  Više medicinske škole koji će vam pomoći da se oslobodite stresa, nesanice, anksioznosti, napetosti u mišićima, bolova, hroničnog reumatizma…

Infracrveni termalni tretman(*30minuta) se koristi za mršavljenje, zatezanje kože i celulit, opuštanje bolnih i umornih mišića leđa i ekstremiteta i detoksikaciju organizma. Preko znoja koji se izluči za vreme tretmana se izbacuju štetne materije iz organizma. Po tretmanu se sagori oko 600 kalorija,više nego što bi izgubili vežbanjem u istom intervalu, što dovodi do smanjenja obima i razgradnje celulita. Tretman imitira IR saunu tako da su efekti ovog tretmana poznati već vekovima, a kontraindikacije minimalne ili ih nema. Eliminiše umor. Sprečava nastajanje ćelija raka. Ima jak opuštajući efekat.

Tretman se zasniva na korišćenju kratkih i dugih infracrvenih talasa koji ravnomerno i duboko prodiru u telo (4-7cm). Telo se zagreva od unutra ka spolja i počinje da troši zalihe masti i vode kada nije više u stanju da se samo ohladi.

Efekti IR termalnih tretmana: mršavljenje i otklanjanje celulita,izbacivanje nagomilane tečnosti u ćelijama i tkivima,smanjenje bola kod artritisa i bolova u leđima, opuštanje i otklanjanje grčeva u mišićima, jačanje imunog sistema i ubrzavanje metabolizma, poboljšavanje krvne i limfne cirkulacije,smanjuje visok krvni pritisak i rizik od krvnog ugruška, poboljšava elastičnost arterijskih zidova, pomaže zarastanje rana i smanjuje upalne procese na koži.

Pomoću IR termalnih tretmana se potpuno prirodno tope masne naslage,zateže koža i izbacuje višak vode iz organizma što dovodi do nestanka celulita.

Napomene:

 • najmanje 30-60 min pre tretmana ne uzimati hranu i ne baviti se teškim fizičkim aktivnostima
 • popiti najmanje 8 čaša vode dnevno,obaveznu jednu pre i  jednu posle tretmana
 • poneti udobnu pamučnu odeću(trenerku ili pidžamu) u kojoj će osoba ležati za vreme tretmana

Osobe koje imaju bilo šta od dole navedenog ne smeju da rade ovaj tretman:

 • neosetljivost na toplotu
 • hemofilija
 • trudnoća
 • menstruacija
 • akutne povrede zgloba
 • silikonski ili drugi implanti (zubni,spirala…)
 • hipertenzija
 • srčani problemi ili pejsmejker
 • epilepsija

Antistres detoks paket za dve osobe

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM + INFRACRVENI TERMALNI TRETMAN      ZA 2 OSOBE
Trenutna cena:
*avansno plaćanje   970din (*detalji na “Način plaćanja”)
*bez avansnog plaćanja 1.370din
Puna cena:           6.750din

 

 

 


Najlepši poklon za Vama dragu osobu i Vas. Popust preko 80%.
Pravi paket za Vas i Vama dragu osobu po neverovatnoj ceni. Antistres detoks paket za dve osobe. Neprocenjiva dubinska relaksacija u paru. Vratite ravnotežu duhu i telu, nahranite kožu i izbacite toksine. Masaža toplim vulkanskim kamenjem, eterična ulja i Infracrveni termalni tretman daju višestruke pozitivne efekte na organizam i u kombinaciji su izuzetna nega za održavanje kako fizičkog tako i mentalnog zdravlja osobe. Ko kaže da je lečenje naporno? Spojite lepo i korisno, uživajte i pružite svom telu isceljenje u isto vreme.
Vulkansko kamenje (30min) je kamenje koje je sposobno da zadrži i prenese veliku količinu energije.Ponaša se kao sunđer za upijanje negativne energije, koja se oslobađa kupanjem u toploj vodi, na mesečini ili suncu. Ima dokazana elektromagnetna svojstava, koja u dodiru sa telom imaju opuštajući i rehabilitujući efekat. Izazivaju dubinsku relaksaciju koja ima jači efekat od klasičnog sna. Ulja koja se koriste tokom masaže hrane kožu i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije. Pokreti masaže prate energetske tokove, a zadržavanje kamenja se vrši na energetskim tačkama na telu. Laganim ritmičkim pokretima po telu zagrejano kamenje stvara duboki termo efekat kojim se postiže ubrzana cirkulacija i otklanjanje bolova u mišićima.Stimuliše širenje krvnih sudova,vrši detoksikaciju, ubrzava krvnu i limfnu  cirkulaciju, povećava razmenu materija u organizmu, smanjuje mišićnu i nervnu napetost, usklađuje energetske tokove i otklanja stres u potpunosti.
Infracrveni termalni tretman (30min) se koristi za mršavljenje, zatezanje kože i celulit, opuštanje bolnih i umornih mišića leđa i ekstremiteta i detoksikaciju organizma. Preko znoja koji se izluči za vreme tretmana se izbacuju štetne materije iz organizma. Po tretmanu se sagori oko 600 kalorija,više nego što bi izgubili vežbanjem u istom intervalu, što dovodi do smanjenja obima i razgradnje celulita. Tretman ima isti efekat kao i IR saunu tako da su efekti ovog tretmana poznati već vekovima, a kontraindikacije minimalne ili ih nema. Eliminiše umor. Sprečava nastajanje ćelija raka. Ima jak opuštajući efekat.Zasniva se na korišćenju kratkih i dugih infracrvenih talasa koji ravnomerno i duboko prodiru u telo (4-7cm). Telo se zagreva od unutra ka spolja i počinje da troši zalihe masti i vode kada nije više u stanju da se samo ohladi.
Efekti: osim sagorevanja kalorija i eliminacije celulita ovaj tretmani dovodi  do  izbacivanja nagomilane tečnosti u ćelijama i tkivima,smanjenje bola kod artritisa i bolova u leđima, opuštanje i otklanjanje grčeva u mišićima, jačanje imunog sistema i ubrzavanje metabolizma, poboljšavanje krvne i limfne cirkulacije,smanjuje visok krvni pritisak i rizik od krvnog ugruška, poboljšava elastičnost arterijskih zidova, pomaže zarastanje rana i smanjuje upalne procese na koži.

Terapeut će vas uz prijatnu muziku i atmosferu provesti kroz dubinsku relaksaciju. Tretman traje 60min. Dok se jedan klijent nalazi u udobnoj i toploj infracrvenoj prostirci drugi uživa u opuštajućim efektima masaže toplim kamenjem. Po isteku 30min drugi klijent se smešta u prostirku a prvi uživa u čarima masaže.