Trenutna cena: 30/60 min   750/1200 din
Puna cena:       30/60 min    1.200/2.400 dinPoznato je da je masaža najstariji metod lečenja. Pozitivno utiče na lokomotorni sistem. Terapijska masaža spada u jednu od najdelotvornijih vrsta masaža, ubrzava krvnu i limfnu ciruklaciju dovodeći kiseonik i ostale hranljive materije do tkiva, poboljšava imuni sistem, ublažava napetost mišića, povećava fleksibilnost i pokretljivost zglobova, snižava nivo stresa, smanjuje spazam… Koristi se kod mnogih stanja, kao što su: bolovi u leđima i ekstermitetima, glavobolje, sportske povrede, stanja nakon operacija i povreda, problemi sa cirkulacijom…

U cilju što boljeg rešenja problema, u zavisnosti od uzroka, kao pripremu za masažu možemo koristiti ultrazvuk, čijom molekularnom masažom postižemo bolju razmenu materija, lakše oslobađanje od spazma i unos aktivnih supstanci sonoforezom, kao i TENS za bolju cirkulaciju i analgezu.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o terapijskoj masaži možete pročitati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/terapijska-masaza/

Doc2-page-001