Mesoglow


Cena:
Lice, vrat i dekolte                                  2.250din
Parcijalno (Oči, čelo, podbradak…)    1.150din 

mariobadesculivingoffloveandcoffeeimageMesoglow je tretman regeneracije kože lica, vrata i dekoltea, u cilju prevencije starenja i vraćanja blistavog i lepog izgleda koži. Ujednačava ten. Vraća izgled svežine, uklanja posledice slobodnih radikala, dehidratacije, fine linije, flekice i druge nepravilnosti na koži. Koža postaje kvalitetnija i njena tekstura se vidno popravlja.

Naš salon koristi aparat najnovije generacije. Kokteli se prave individualno za svakog klijenta. Određuju se posle pregleda našeg medicinskog tima. Ostaju u koži u obliku depoa do 2 meseca, polako se otpuštajući.

Za pripremu i otvaranje kože, radi multipliciranih efekata i boljeg unosa aktivnih supstanci, pre tretmana, savetujemo da se odradi Dijamantska mikrodermoabrazija ili, kod osetljivijih koža Ultrazvučni piling.

Preporučuje se 10 tretmana za maksimum od kože, ili 3 tretmana za fiksaciju rezultata i pravljenje depoa preparata u koži. Tretmani se rade 1-2 puta nedeljno, uz obaveznu kućnu negu.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o mezoporaciji možete saznati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/