MEZOTERAPIJA BEZ IGLE 


Cena:
Lice, vrat i dekolte                                  2.250din
Parcijalno (Oči, čelo, podbradak…)    1.150din

Snižena cena paketa:

Ultrazvučni piling+Mezoterapija                                4.000din

Dijamantska mikrodermoabrazija+Mezoterapija   4.000din


Trenutna cena telo po regiji:
Dijamantska mikrodermoabrazija + Mezoterapija    970din 
(zatezanje, regeneracija, strije, topljenje)
Puna cena telo po regiji:
Mezoterapija    3.400din 

(nehirurško rešenje svih estetskih problema) najsavremenije metode: mezoporacija, ultrazvuk, radiofrekvencija, neverovatan unos čak 80-90% aktivnih supstanci, efekati hirurških procedura


Mezoporacija (mezoterapija bez igle) je jedina bezbedna, neinvazivna, klinički testirana, naučna metoda koja može u potpunosti zameniti unos leka iglama i mikroiglama, dokaz za to je da ju je FDA (komisija za hranu i lekove SAD) jedinu proglasila kao alternativu injekcijama. Zbog toga sama procedura ne zahteva upotrebu anestetika, nije praćena bolom, podlivima, niti rizikom od infekcija. Za otkrivanje principa mezoporacije 2003.god je dobijena Nobelova nagrada iz oblasti hemije. Aparat koji se koristi u našem salonu je najnovije generacije, koristi  elektroporaciju i elektroosmozu za unos lekova i aktivnih supstanci (do 10mm u kožu i potkožno tkivo, gde ostaju i do 2 meseca) sa pratećim efektima ubrzane krvne i limfne cirkulacije, bolje međućelijske razmene materija i detoksikacije. Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.Broj tretmana zavisi od stanja i potreba klijenata, utvrđuje se konsultacijom posle pregleda pre započinjanja tretmana. Namenjen je kako ženama, tako i muškarcima.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o mezoterapiji možete pročitati na:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/