Mezoterapija bez igle problematične i aknozne kože lica i leđa


Lice, vrat i dekolte
Cena:                        2.250din

Leđa
Trenutna cena:     2.250din
Puna cena:             3.400dinZa samo dva i po meseca do normalne kože uz lečenje fleka i ožiljaka. Tretman je namenjen osobama sa poremećenim radom i lučenjem lojnih žlezda, čestom začepljenju njihovih izlaznih kanala, flekama i ožiljcima od istih. Umesto da isušuje kožu tretirane regije dovodi do njene hidratacije i intenzivne regeneracije.

Tretman započinjemo blagim hemijskim pilingom. Zatim aparatom najnovije generacije unosimo terapijske  koktele koji su  sveobuhvatni. Oni u koži ostaju u obliku depoa do 2 meseca polako se otpuštajući.  Pored aktivnih supstanci za seboregulaciju (smanjenje loja u lojnim zlezdama) sadrži  lekove za otklanjanje  fleka i ožiljnog tkiva, takođe  stimuliše sintezu novih ćelija. Tretman završavamo hidrantnom UV zaštitom.

Za pripremu i otvaranje kože, radi multipliciranih efekata, pre tretmana, savetujemo da se odradi Dijamantska mikrodermoabrazija ili, kod osetljivijih koža Ultrazvučni piling.

Preporučuje se 10 tretmana, 1 nedeljno, uz obaveznu kućnu negu i redovne tretmane čišćenja tretirane regije.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o mezoporaciji možete saznati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/