Mezoterapija bez igle crvenila, kuperoze i rozacee


Lice, vrat i dekolte
Cena:     2.250dinOsetljiva koža, crvenilo koje se vremenom sve duže zadržava na licu, popucali kapilari, iritacija, upala, otoci, akne rosacea su stanja kod kojih koristimo posebne visokospecijalizovane koktele za njihovo ublažavanje i otklanjanje.

Aparatom najnovije generacije unosimo lekove na bazi biljnih ekstrakata koji dovode do jačanja zidova krvnih sudova,diuretičkog dejstva odnosno drenaže zadržane tečnosti u tretiranoj regiji, uklanjanja crvenila, pozitivno deluju na površinske kapilare, sadrže antioksidanse i adstrigense. Tretman intezivno odbnavlja kožu, hidrira je, deluje protivupalno i antiviralno.

Potrebna je serija od 10 tretmana (1-2puta nedeljno) sa kućnom negom za optimalne rezultate. Za dobijanje maksimuma od kože preporučljivo je ove tretmane kombinovati sa biostimulativnim laserom.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o mezoporaciji možete saznati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/