Mezoterapija grudi bez igle-2u1-push-up efekat i eliminacija strija – podizanje grudi za par cm za samo 5 nedelja 


Trenutna cena:
Mezoterapija + Dijamantska mikrodermoabrazija (gratis)    970din
Puna cena:
Mezoterapija      3.400dinKoža grudi je jako inertna, vremenom se  opušta,  gubi tonus, pojavljuju se strije, grudi gube jedrinu i oblik i spuštaju se.  

Tretman je visokoefektivan i spada u  potpuno bezbednu metoda za rešavanje ovih problema.

Započinjemo ga blagim hemijskim pilingom i hidratacijom, zatim se mezoterapijom  unose lekovi za zatezanje i regeneraciju  kože. Tokom tretmana se vrši emisija crvenog svetla talasne dužine 640nm, koja dovodi do stimulacije  tretirane regije otvarajući kapilare, ubrzavajući cirkulaciju i bolju razmenu materija. Lekovi ostaju u koži do 2 meseca polako se otpuštajući.

Potrebna je serija od 10 tretmana  1-2 puta nedeljno sa kućnom negom  za optimalne efekte. Bradavice grudi se podižu do 2cm u odnosu na ključnu kost, strije se smanjuju i koža se regeneriše. Tretman nije intenzivan, niti praćen bolom,a  lekovi koji se unose su  visokospecijalizovani i bezbedni  za same grudi.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o mezoporaciji možete saznati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/