Mezoterapija kose bez igle


Cena mezoterapije:           2.250din
Trenutna cena paketa:      12 Mezo +12 Laseroterapija     20.200dinMezoterapija kose se koristi za rešavanje problema muške i ženske ćelavosti (za prestanak opadanja i rast nove kose) svih tipova i razloga nastanka (nasledni faktor, cistični jajnici,poremećaji štitne žlezde, nedostatak  gvožđa, stres…), kao i kod osoba koje žele da poboljšaju ili održe kvalitet i gustinu kose.

Zašto izabrati mezoterapiju (mezoporaciju) kose?

Lokalnom aplikacijom lekova na problematično mesto se dobijaju brzi i efikasni rezultati sa zanemarljivim neželjenim efektima. Mezoterapija bez igle je izuzetno pogodna za tretiranje kosmatog dela glave  čime se sprečava pojava  infekcije od uboda, što je jako bitno za tu regiju usled nakupljanja raznih nečistoća iz okoline na istoj. Unose se različiti kokteli, u zavisnosti od pola, koji sadrže preko 30 aktivnih supstanci u sebi.

Uz to se radi i elektro-svetlosna stimulacija korena dlake čijom talasnom dužinom vršimo stimulaciju, otvaramo kapilare, ubrzavamo cirkulaciju i postižemo bolju razmenu materija.

Broj tretmana zavisi od vrste problema i pola. Za regeneraciju i pospešivanje rasta kose dovoljna su 3 tretmana za unos adekvatne količine leka koji će se u vidu depoa oslobađati naredna 2 meseca.Održavanje se vrši jednim tretmanom mesečno.

Kod ozbiljnih  opadnja kose i ćelavosti rade se 3 tretmana nedeljno 4 nedelje za žene(12 tretmana) i  8 nedelja za muškarce (24 tretmana).Ovakva serija tretmana se radi 2 puta godišnje. Uz obaveznu kućnu negu  prve nedelje prestaje opadanje, a druge kreće rast nove kose. Očekuje se regeneracija folikula  koji su neaktivni maksimalno 5 godina. Za ljude sa dužom istorijom alopecije ne postoji mogućnost rasta kose usled nestanka folikula.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Tretman traje oko 30min.

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED

Više o mezoporaciji možete saznati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/

Više o opadanju kose:

http://www.centarhren.rs/clanci/opadanje-kose-vrste-uzroci-lecenje/

http://www.centarhren.rs/clanci/grada-i-karakteristike-kose-uzroci-opadanja/

http://www.centarhren.rs/clanci/opadanje-kose-mehanizmi-i-lecenje/