Parcijalna mezoterapija bez igle

Cena:     1.150din 

Mezoterapija podočnjaka je anti-age procedura koja zateže,drenira i hidrira regiju ispod očiju i dovodi do drastičnog smanjena dubokih i potpunog eliminisanja sitih bora oko očiju uz pomoć niza koncentrata aktivnih supstanci.

Mezoterapija podbratka je procedura koja se sprovodi sa ciljem topljenja masnih naslaga i zatezanja kože  kod osoba svih starosnih doba. Dovodi do vajanja i oblikovanja lepih i negovanih kontura lica. Kokteli sadrže  hialuron, Q10, lekovito bilje, kavijar, zeleni  čaj, vitamin C, morske alge, kofein i mnoge druge aktivne supstance, koje se koriste individualno prema stanju i tipu kože za svakog klijenta ponaosob.

Mezoterapija šaka ima za cilj uklanjanje pega i fleka  sa regije gornjeg dela šake koje najčešće odaju  godine pripadnica lepšeg pola. Tretmanom se u kožu ubacuje 20% vit.C koji dovodi do ublažavanja povećane pigmentacije i melazmi, sinteze prokolagena, ima fotozaštitno dejstvo i ubrzava zarastanje i obnovu kože.

Mezoterapija regije oko usta-se radi u cilju popunjavanja nazolabijalnih (od nosa do usta), marjonetskih (od usta do brade) i pušačkih (oko usana) bora. Tretmanom ubacujemo hialuron, Q10, kavijar i vitamin C. Hialuron dovodi do vezivanja velike količine vode na površini kože, sitne bore nestaju, a duboke se skraćuju i postaju pliće. Q10 dovodi do intenzivnog zatezanja kože. Kavijar sadrži fosfolipide, fosfoproteine, vitamine, minerale i aminokiseline koji dovode do izuzetno izraženog podmlađivanja regije na koju se aplikuje. Vitamin C služi za sintezu prokolagena, obnavlja kožu, koristi se i za prevenciju starenja iste.

Mezoterapija regije čela- koristi aminokiseline, peptide, vitamine B grupe, A i E, mineralne materije iz algi i hialuron. Sitne bore nestaju, duboke postaju manje vidljive, a sama obrva se podiže i zateže.

Preporučujemo Dijamantsku mikrodermoabraziju, ili Ultrazvučni piling kod osetljivije kože, u cilju pripreme tretirane regije za bolji unos aktivnih supstanci.

Radi  se u serijama od 3-10 tretmana, 1-2 puta nedeljno.

Više o mezoporaciji možete saznati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/sta-je-mezoterapija-bez-igle-gde-se-koristi/