Miolift


Trenutna cena:

-Miolift 30/60min              550/1.100din

-Miolift 30min + Elektroforeza gela sa koktelom (vitamina A, C, E, peptidima, kavijarom, hijaluronom, deksapantenolom, zelenim čajem i organskim silicijumom)                    850din

Puna cena:               Miolift 30min                                       1.700dinDaje brze rezultate podizanja i zatezanja lica, vrata i dekoltea. Tretman se sprovodi na profesionalnom aparatu najnovije generacije, koji ima za cilj da elektroterapijom revitalizuje i regeneriše kožu i potkožno tkivo, poboljša elasticitet kože, ublaži otok očnih kapaka i podočnjaka, ublaži bore i ožiljke, unese anti-age serum  i kao vrhunac svega elektrostimulacijom mimičnih mišića izazove njihovo toniranje i podizanje i dovede do intenzivnog podmlađivanja. Licu je isto kao i telu  neophodno vežbanje u cilju njegovog oblikovanja.Može se raditi  preventivno osobama 25-35 godina (poboljšava se zaštitna uloga kože,sprečava se pojava bora, reguliše se lučenje masnoće i hidrira se) ,u cilju podmlađivanja i usporavanja procesa starenja osobama 35-45godina (najbrže i najlakše se rešava pad mišića i umoran izgled kože,osoba može da izgleda čak do 10 godina mlađe) i intenzivno podmlađivanje za osobe posle 45 godina (deluje na mehaničke i biohemijske promene na koži,ubrzava cirkulaciju i vraća zdravu boju koži).

Radi se 10 tretmana u seriji, posle toga jedan tretman mesečno radi održavanja.Preporučene su dve serije godišnje. Tretman traje 30/60 minuta.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o tretmanu možete pročitati na:

http://www.centarhren.rs/clanci/miolift-lica/

 

Osobe sa malignitetom, epilepsijom, pejsmejkerom, otvorenim ranama i promenama na koži tretirane regije, tokom trudnoće, ne smeju da rade ovaj tretman.