Multitretman

Lice, vrat i dekolte


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.

Akcija: 5+1 gratis*

*svako ko odradi 5 istih tretmana u roku od 30 dana šesti dobija gratis

Cena: 6.000din


Cena sa popustom: 4.500din


Priuštite koži lica, vrata i dekoltea sve sto joj je potrebno. Tretman je koncipiran tako da se efekti svih procedura multipliciraju. Ako ne možete da se odlučite da li Vam je potreban higijenski tretman, piling, zatezanje kože, mišića ili dubinska ishrana koktelima koji se prave na licu mesta prema zahtevima Vaše kože, onda je ovo pravi tretman za Vas.
Tretman započinjemo omekšavanjem kože i njenom pripremom za skidanje orožalog, mrtvog sloja kojim vršimo ujednačavanje tena i uklanjanje nepravilnosti. Kada je koža otvorena čistimo pore i mitisere, visokom temperaturom vršimo veoma intenzivan lifting kože, koji pored zatezanja dovodi do redukcije bora i proširenih pora. Takođe dovodi do momentalne kontrakcije jačih kolagenih vlakana, i u narednih par meseci denaturacije i zamene za nova onih koja su bila previše oštećena, što daje efekate koji u narednom periodu umesto da opadaju budu jos vidljiviji.
Onda prelazimo na ishranu kože koja je sveobuhvatna, kokteli se prave prema potrebama Vaše kože i mogu sadržati aktivne supstance za hidrataciju, anti-age, jačanje imuniteta kože, intenzivnu regeneraciju i protiv hiperpigmentacije. Zatim sledećom procedurom dodatno unosimo “lek”, ubrzavamo cirkulaciju, i što je najvažnije, vraćamo mišićima njihovu poziciju i tonus.
Iako su svi ovi tretmani široko rasprostranjeni, sami za sebe, ukoliko nisu odrađeni od strane stručnih lica ili bez profesionalnih aparata i preparata ne mogu dati svoj maksimum. Svaki korak protokola pospešuje proceduru koja je prati i daje jedan zaokružen, i ono sto je najbitnije, prirodan efekat. Sa serijom tretmana osoba izgleda 10 godina mlađe.
Tretman traje oko 3 sata i preporučuje se kako ženama tako i muškarcima.
Svi članovi našeg tima imaju završenu Visoku medicinsku školu u Zemunu. Iskustvom i posvećenim, individualnim pristupom dovodi do toga da se razlikujemo od drugih, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.
Tretman traje 3 sata.