MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM + INFRACRVENI TERMALNI TRETMAN      ZA 2 OSOBE

Trenutna cena:     970din
Puna cena:           6.750dinNajlepši poklon za Vama dragu osobu i Vas. Popust preko 80%.
Pravi paket za Vas i Vama dragu osobu po neverovatnoj ceni. Antistres detoks paket za dve osobe. Neprocenjiva dubinska relaksacija u paru. Vratite ravnotežu duhu i telu, nahranite kožu i izbacite toksine. Masaža toplim vulkanskim kamenjem, eterična ulja i Infracrveni termalni tretman daju višestruke pozitivne efekte na organizam i u kombinaciji su izuzetna nega za održavanje kako fizičkog tako i mentalnog zdravlja osobe. Ko kaže da je lečenje naporno? Spojite lepo i korisno, uživajte i pružite svom telu isceljenje u isto vreme.
Vulkansko kamenje (30min) je kamenje koje je sposobno da zadrži i prenese veliku količinu energije.Ponaša se kao sunđer za upijanje negativne energije, koja se oslobađa kupanjem u toploj vodi, na mesečini ili suncu. Ima dokazana elektromagnetna svojstava, koja u dodiru sa telom imaju opuštajući i rehabilitujući efekat. Izazivaju dubinsku relaksaciju koja ima jači efekat od klasičnog sna. Ulja koja se koriste tokom masaže hrane kožu i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije. Pokreti masaže prate energetske tokove, a zadržavanje kamenja se vrši na energetskim tačkama na telu. Laganim ritmičkim pokretima po telu zagrejano kamenje stvara duboki termo efekat kojim se postiže ubrzana cirkulacija i otklanjanje bolova u mišićima.Stimuliše širenje krvnih sudova,vrši detoksikaciju, ubrzava krvnu i limfnu  cirkulaciju, povećava razmenu materija u organizmu, smanjuje mišićnu i nervnu napetost, usklađuje energetske tokove i otklanja stres u potpunosti.
Infracrveni termalni tretman (30min) se koristi za mršavljenje, zatezanje kože i celulit, opuštanje bolnih i umornih mišića leđa i ekstremiteta i detoksikaciju organizma. Preko znoja koji se izluči za vreme tretmana se izbacuju štetne materije iz organizma. Po tretmanu se sagori oko 600 kalorija,više nego što bi izgubili vežbanjem u istom intervalu, što dovodi do smanjenja obima i razgradnje celulita. Tretman ima isti efekat kao i IR saunu tako da su efekti ovog tretmana poznati već vekovima, a kontraindikacije minimalne ili ih nema. Eliminiše umor. Sprečava nastajanje ćelija raka. Ima jak opuštajući efekat.Zasniva se na korišćenju kratkih i dugih infracrvenih talasa koji ravnomerno i duboko prodiru u telo (4-7cm). Telo se zagreva od unutra ka spolja i počinje da troši zalihe masti i vode kada nije više u stanju da se samo ohladi.
Efekti: osim sagorevanja kalorija i eliminacije celulita ovaj tretmani dovodi  do  izbacivanja nagomilane tečnosti u ćelijama i tkivima,smanjenje bola kod artritisa i bolova u leđima, opuštanje i otklanjanje grčeva u mišićima, jačanje imunog sistema i ubrzavanje metabolizma, poboljšavanje krvne i limfne cirkulacije,smanjuje visok krvni pritisak i rizik od krvnog ugruška, poboljšava elastičnost arterijskih zidova, pomaže zarastanje rana i smanjuje upalne procese na koži.

Terapeut će vas uz prijatnu muziku i atmosferu provesti kroz dubinsku relaksaciju. Tretman traje 60min. Dok se jedan klijent nalazi u udobnoj i toploj infracrvenoj prostirci drugi uživa u opuštajućim efektima masaže toplim kamenjem. Po isteku 30min drugi klijent se smešta u prostirku a prvi uživa u čarima masaže.