*ANISTRES DETOKS PAKET*

AROMATERAPIJSKA MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM, RELAKS MASAŽA ETERIČNIM ULJIMA I INFRACRVENI  TERMALNI TRETMAN


Trenutna cena:        970din
Puna cena:             4.500dinVulkansko kamenje(*30min masaža+15min zadržavanje na energetskim tačkama) je kamenje koje je sposobno da zadrži i prenese veliku količinu energije.Ponaša se kao sunđer za upijanje negativne energije, koja  se oslobađa kupanjem u toploj vodi, na mesečini ili suncu. Ima dokazana elektromagnetna svojstava, koja u dodiru sa telom imaju opuštajući i rehabilitujući efekat. Izazivaju dubinsku relaksaciju koja ima jači efekat od klasičnog sna. Ulja koja se koriste tokom masaže hrane kožu i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije. Pokreti masaže prate energetske tokove, a zadržavanje kamenja se vrši na energetskim tačkama na telu. Laganim ritmičkim pokretima po telu zagrejano kamenje stvara duboki termo efekat kojim se postiže ubrzana cirkulacija i otklanjanje bolova u mišićima.Stimuliše širenje krvnih sudova,vrši detoksikaciju, ubrzava krvnu i limfnu  cirkulaciju, povećava razmenu materija u organizmu, smanjuje mišićnu i nervnu napetost, usklađuje energetske tokove i otklanja stres u potpunosti.

Aromaterapijska masaža eteričnim uljima(*30 minuta) pozitivno deluje na kožu, eliminaciju toksina iz organizma i opuštanje mišića.Tretman izvode stručna lica, diplomirani kozmetičari i fizioterapeuti  Više medicinske škole koji će vam pomoći da se oslobodite stresa, nesanice, anksioznosti, napetosti u mišićima, bolova, hroničnog reumatizma…

Infracrveni termalni tretman(*30minuta) se koristi za mršavljenje, zatezanje kože i celulit, opuštanje bolnih i umornih mišića leđa i ekstremiteta i detoksikaciju organizma. Preko znoja koji se izluči za vreme tretmana se izbacuju štetne materije iz organizma. Po tretmanu se sagori oko 600 kalorija,više nego što bi izgubili vežbanjem u istom intervalu, što dovodi do smanjenja obima i razgradnje celulita. Tretman imitira IR saunu tako da su efekti ovog tretmana poznati već vekovima, a kontraindikacije minimalne ili ih nema. Eliminiše umor. Sprečava nastajanje ćelija raka. Ima jak opuštajući efekat.

Tretman se zasniva na korišćenju kratkih i dugih infracrvenih talasa koji ravnomerno i duboko prodiru u telo (4-7cm). Telo se zagreva od unutra ka spolja i počinje da troši zalihe masti i vode kada nije više u stanju da se samo ohladi.

Efekti IR termalnih tretmana: mršavljenje i otklanjanje celulita,izbacivanje nagomilane tečnosti u ćelijama i tkivima,smanjenje bola kod artritisa i bolova u leđima, opuštanje i otklanjanje grčeva u mišićima, jačanje imunog sistema i ubrzavanje metabolizma, poboljšavanje krvne i limfne cirkulacije,smanjuje visok krvni pritisak i rizik od krvnog ugruška, poboljšava elastičnost arterijskih zidova, pomaže zarastanje rana i smanjuje upalne procese na koži.

Pomoću IR termalnih tretmana se potpuno prirodno tope masne naslage,zateže koža i izbacuje višak vode iz organizma što dovodi do nestanka celulita.

Napomene:

 • najmanje 30-60 min pre tretmana ne uzimati hranu i ne baviti se teškim fizičkim aktivnostima
 • popiti najmanje 8 čaša vode dnevno,obaveznu jednu pre i  jednu posle tretmana
 • poneti udobnu pamučnu odeću(trenerku ili pidžamu) u kojoj će osoba ležati za vreme tretmana

Osobe koje imaju bilo šta od dole navedenog ne smeju da rade ovaj tretman:

 • neosetljivost na toplotu
 • hemofilija
 • trudnoća
 • menstruacija
 • akutne povrede zgloba
 • silikonski ili drugi implanti (zubni,spirala…)
 • hipertenzija
 • srčani problemi ili pejsmejker
 • epilepsija