Mala kavitacija

(Kavitacija+Monopolarni radiotalasi+Ultrazvuk+Anticelulit termo gel+Elektrostimulacija)


Trenutna cena:
*avansno plaćanje  1.980din (*detalji u “Način plaćanja)
*bez avansnog plaćanja 2.380din
Puna cena:               4.550dinZa lepu figuru pored uklanjanje masnih naslaga  je podjednako bitno i  zatezanje kože. Kavitacija može dati maksimalne rezultate i biti neškodljiva isključivo ako je  ispravno urađena od strane stručnog lica, posle koje je obavezan određeni  stepen limfne drenaže da bi se mast izbacila iz organizma. U ovom paketu se kavitacija radi 30 minuta, za razliku od LLT paketa gde je 40 minuta. Nema jo-jo efekta jer se uništene masne ćelije ne regenerišu, a metabolizam ne usporava. Monopolarna radiofrekvencija predstavlja moćno sredstvo za ubrzavanje i dreniranje limfe. Dostiže temperature od 42 do 45C. Ultrazvukom postižemo molekularnu masažu, izbacivanje toksina iz tretirane regije i dodatni unos anticelulit preparata i preparata za mršavljenje.

Naš salon koristi profesionalni  termoaktivni  gel koji izaziva jaku hiperemiju. Sadrži derivat nikotinske kiseline, alge, bršljen, kofein, etarska ulja. Elektrostimulacija koja je uključena u ovaj tretman  zamenjuje obaveznu fizičku aktivnost posle kavitacije, jača mišiće i tonira tretiranu regiju. Paket je na ovaj način osmišljen da bi se višestruko povećala limfna drenaža tela tj. izbacivanje oslobođene masnoće iz organizma, dobio sveobuhvatan efekat smanjenja obima i zatezanja kože i multiplicirali efekti svakog pojedinačnog aparata.

Preporučena je serija od 5 do 10 tretmana koji se rade jednom nedeljno.Trajanje tretmana je od 90 do 120 minuta. Jedan tretman se radi na jednoj regiji po izboru.  Namenjen je kako ženama, tako i muškarcima.

Tretman je indikovan samo za zdrave osobe. Zbog kavitacije treba imati uvid u lipidni status osobe (holesterol i trigliceridi) pre započinjanja terapije. Za starosnu grupu od 16 do 18 godina potrebna je pismena saglasnost roditelja ili staratelja. Neophodno je na dan tretmana uneti veću količinu tečnosti radi lakšeg izbacivanja iz tela produkata pucanja masnih ćelija.

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o ultrazvučnoj kavitaciji možete pročitati ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/ultrazvucna-kavitacija/

Više o ultrazvuku možete pročitati ovde:

Terapijski ultrazvuk | Centar Hren – Nega i održavanje tela