Radiotalasni lifting tela (Multipolarna kavitacija, Bipolarni radiotalasni lifting i Vacuum)
 
Tretman tela se sastoji iz aplikacije multipolarnih radio talasa u cilju lipolize i unosa aktivnih supstanci u kožu. Zatim se bipolarnim radiotalasima vrši lifting, odnosno zatezanje kože te regije, dok se vakuumom izbacuju produkti topljenja masnih naslaga i ubrzava limfna drenaža. Sve je to praćeno stimulacijom kože crvenim LED svetlom.Koža tretirane regije postaje kvalitetnija, zateže se, dolazi do smanjenja obima, redukcije celulita i strija.
Multipolarni radiotalasi su inovativni sistem najnovije generacije radiotalasa u estetskoj medicini i kozmetologiji. Namenjen je svima onima koji žele momentalne efekte  estetske hirurgije bez podvrgavanja operacijama. Tretman je bezbolan, bezbedan, a rezultati su momentalno vidljivi i povećavaju se vremenom. Radiotalasi  su najpopularniji nehirurški tretman za mršavljenje i zatezanje kože. Deluju tako što podižu temperaturu kože na 40-45°C čime se vrši aktivacija fibroblasta, što dovodi do sinteze kolagena i elastina. U dubini se tkivo zagreva na 60-70°C. Tokom tretmana dolazi do kontrakcije već postojećeg kolagena čime dobijamo momentalan efekat zatezanja.  Dolazi do intenzivnog zatezanja kože, boljeg tonusa, remodelizacije tretirane regije, smanjenja ožiljaka. Preporučuje se preventivno od 25. godine, a kod zrelijih koža za uklanjanje već postojećih problema.
Prednost radiotalasa: sigurno, bezbedno, neinvazivno, nehirurški,  naučno zasnovana metoda, klinički testirana, nije potreban oporavak od tretmana, rezultati su vidljivi i merljivi.
Vacuum se sprovodi u kombinaciji sa bipolarnim radiotalasnim liftingom, čime se dobija veliku prodornost uz unos anticelulit seruma na bazi nikotinske kiseline. Deluje na krvne sudove, poboljšava mikrocirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime dovodi do razgradnje celulita, zatezanja kože, kao i smanjenja spazma u mišićima i bolova koji ih prate.  Daje momentalne efekte zatezanja kože i opuštanja mišića. Sinteza kolagena i elastina se podiže na maksimum. Tretman se izvodi aparatom najnovije generacije.  Programi su kompjuterizovani i prilagođeni svakoj regiji ponaosob. Njima se vrši endomasaža odizanjem kože od potkožnog tkiva, čime pospešujemo prokrvljenost kožnih struktura od unutra ka spolja, što snažno poboljšava elastičnost i čvrstoću tretirane regije. Limfnom drenažom dobijamo izbacivanje otrovnih materija. Mikrocirkulacija ubrzava regeneraciju kože, što dovodi do redukcije ožiljaka i strija. Povećava se imunitet i smanjuje mišićna napetost. Može se koristiti na leđima, rukama, nogama, stomaku, za razbijanje masnih naslaga, intenzivno zatezanje kože, oslobađanje od celulita ili bolova.
Koža tretirane regije postaje kvalitetnija, zateže se, dolazi do smanjenja obima, redukcije celulita i strija.

Tretman traje 60min. Sinteza kolagena i elastina se nastavlja tokom vremena (narednih 3-6meseci). Rezultati liftinga traju  2 godine. Pogodan je za tretiranje svih delova tela i svih tipova kože. Jedan tretman se aplikuje na jednoj regiji.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.