Polu tretman


Trenutna cena:       550dinPuna cena:              1.700din


Usled  mnogobrojnih štetnih spoljašnjih uticaja kožu lica je MASKneophodno osvežiti i nahraniti.

Tretman započinjemo čišćenjem lica mlekom i tonikom koji efikasno otklanjaju tragove nečistoće.

Zatim prelazimo na piling i masažu. Extra Fine piling kremom, koja je namenjena svim tipovima kože, sa izuzetno sitnim česticama uklanjamo izumrle ćelije sa površine kože, ostatke nečistoće i višak sebuma, čineći kožu glatkom. Bogata je aktivnim sastojcima koji  umiruju, vlaže kožu i pospešujući njeno obnavljanje (Bisabolol, D-pantenol, vitamin E). Umanjuje nepravilnosti i ujednačava ten, dok masažom dobijamo bolju prokrvljenost i razmenu materija.

Kada je koža potpuno čista i otvorena aplikujemo Kolagen-Elastin masku koja vlaži, hrani, podmlađuje i neguje, vraća koži vitalnost i blistavost. Namenjena je kako zreloj, tako i svim tipovima kože. Prirodni vlažeći faktor (NMF) hidrira, povećava elastičnost kože čineći je mekom, glatkom i zategnutom. Aktivni sastojci: hidrolizovani kolagen, hidrolizovani elastin, D-pantenol i alantoin.

Na kraju nanosimo zaštitnu kremu.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima.

U našem salonu radi profesionalni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.