Cena: 3.400din (po regiji)

Trenutna cena: Multipolarni radiotalasi 30min + Bipolarni radiotalasi + Vakuum terapija 30min 1500din (po regiji)



BIPOLARNI RADIOTALASI

Tretmane izvodimo u kombinaciji sa intenzivnim vakuumom u cilju dobijanja maksimalnih rezultata. Bipolarni radiotalasi su  sistem radio talasa koji se u kozmetologiji koristi za brze efekte liftinga, odnosno zatezanje kože.

Radiotalasi deluju na principu elekromagnetnog polja, kontolisano zagrevaju dermis i potkožno tkivo te akumuliraju toplotu i dovode do raznih procesa u tkivu. Aktivira fibroblast za sintezu kolagena.

Programi su individualni, kako radiotalasa tako i vakuuma, prilagođeni svakom klijentu ponaosob i delu tela koji se tretira. Naš salon poseduje aparat koji koristi najnapredniju RF tehniku čija energija direktno, bezbedno i     bezbolno dovodi do brzog zatezanja kože. Koža se snabdeva kiseonikom i organskim nutricijensima, ojačava ćelijska funkcija, unapređuje cirkulacija krvi i limfe.

Aparat koristi frekvenciju od 5MHz i temperaturu 42°C ~ 45°C. Prodornost bipolarnih radiotalasa je 5-6 mm. Rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana. Tretmani se rade dva puta nedeljno u prve dve nedelje, a zatim jednom nedeljno. Broj sesija može da varira od 6 do 10, zatim održavanje. Tretman traje oko 30 min. Jedan tretman se aplikuje na jednoj regiji.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Efekti Bipolarnih Radiotalasa:

  • redukcija celulita usled oštećene kože
  • povećavanje tonusa
  • zatezanje kože
  • povećava elastičnost kože
  • regeneracija
  • redukcija strija