Cena: 3.400din (telo po regiji)

 Trenutna cena: Multipolarni radiotalasi (telo po regiji) 650din
  Multipolarni radiotalasi 30min + Bipolarni radiotalasi + Vakuum terapija 30min (telo po regiji)  1.500dinMultipolarni radiotalasi su inovativni sistem najnovije generacije radiotalasa u estetskoj medicini i kozmetologiji. Namenjen je svima onima koji žele momentalne efekte  estetske hirurgije bez podvrgavanja operacijama, odnosno zatezanje kože, topljenje masnih naslaga, redukcija celulita, strija i ožiljaka. Tretman je bezbolan, bezbedan, a rezultati su momentalno vidljivi i povećavaju se vremenom. Multipolarni radiotalasi postižu efekte monopolarnih i bipolarnih radiotalasa i apsolutni su hit u svetu.

Tretman tela se sastoji iz aplikacije multipolarnih radio talasa u cilju lipolize i unosa aktivnih supstanci u kožu. Sve je to praćeno stimulacijom kože crvenim svetlom talasne dužine 640 nm koja dovodi do stimulacije  tretirane regije otvarajući kapilare, ubrzavajući cirkulaciju i bolju razmenu materija. Koža postaje kvalitetnija, zateže se, dolazi do smanjenja obima, redukcije celulita i strija.

Radiotalasi ili selektivna elektrotermoliza deluje na principu elekromagnetnog polja, kontolisano zagreva dermis i potkožno tkivo te akumulirajući toplotu dovodi do raznih procesa u tkivu. Ima efekat na vezivno i masno tkivo, lojne  žlezde, metabolizam, cirkulaciju i limfnu drenažu. Aktivira fibroblaste za sintezu kolagena. Ova revolucionarna metoda našla je primenu u estetskoj medicini, kozmetici i fizikalnoj terapiji.

Naš salon poseduje aparat koji koristi najnapredniju RF tehniku i energiju i direktno, bezbedno i     bezbolno prodire u duboko smešteni celulit. Sa usmerenim RF izlazom, pokreće masne ćelije u brzo aktivno stanje, pravi toplotno trenje, povećava lokalnu temperaturu. Kroz znojne i limfne žlezde i jetru, izbacuje se višak masnoće i toksini iz tela, tako da se dobija efekat rastvaranja celulita iz dubljih slojeva, koža se snabdeva kiseonikom i organskim nutricijensima, ojačava ćelijska funkcija, unapređuje cirkulacija krvi i limfe, aktivira metabolizam, uklanja i smekšava celulit i dobijaju se efekti mršavljenja i oblikovanja.

Aparat koristi frekvenciju od 1MHz. Temperatura kože tokom tretmana se kreće od 42-45°C, dok temperatura potkožnog tkiva dostiže 60-70°C. Prodornost je 5-25mm. Efekti su momentalno vidljivi, povećavaju se sa vremenom umesto da opadaju.  Tretmani se rade dva puta nedeljno u prve dve nedelje, a zatim jednom nedeljno. Broj sesija može da varira od 6 do 10, zatim održavanje. Jedan tretman se aplikuje na jednoj regiji.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.