Ultrazvučni piling


POPUST!!! Ostvarite popust kupovinom vaučera prilikom zakazivanja. Jedina obaveza je da se pomeranje ili otkazivanje tretmana izvrši 24h ranije.

Cena: 1.700din

Cena sa popustom: 550dinBeautiful wet woman face with water drop

Ultrazvučna špatula spada u profesionalne alatke kojom vrlo nežno možemo dobiti višestruke efekte čišćenja, pilinga, unošenja leka i toniranja kože.
Mehaničkim i električnim vibriranjem, frekvencije 25.000 vibracija u sekundi dobijamo penetrirajući efekat ultrazvuka koji masira, dubinski čisti kožu i vrši sonoforezu, odnosno unošenje aktivnih supstanci.
Koristi se u tretmanima čišćenja, uklanjanja bora, bubuljica, proširenih pora, fleka i ostalih nepravilnosti. Koža je odmah posle tretmana izuzetno nežna i blistava. Preporučuje se kod osoba kojima je potrebno dubinsko čišćenje od zaostale šminke i drugih nečistoća. Uklanja mrtve ćelije kože, čime šalje signal u dublje slojeve za sintezu novih.

Tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima. U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata.

Više o ultrazvučnom pilingu pročitajte ovde:

http://www.centarhren.rs/clanci/ultrazvucni-piling/